Fürdőruha divat 2012

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Jön a legnőiesebb fürdőruhák nyara
Nőies darabok nyárra
Jön a legnőiesebb fürdőruhák nyara
2012. május 18., péntek 15:02

Jön a legnőiesebb fürdőruhák nyara

Fodros, horgolt, egyvállú, pöttyös, pasztell, színes, retro és klasszikus: ezen a nyáron sem lesz könnyű fürdőruhát választanunk, hiszen nem csak a színek és minták között válogathatunk gazdagon, hanem a különböző szabású fürdőruhák közül is.

A fürdőruha trendekre is hatással vannak más divatirányzatok de viselésükre nincsenek szigorú szabályok. A Grace Kelly és Marilyn Monroe világát idéző vintage-stílust megtalálhatjuk mind az egyberészes fürdőruháknál, mind pedig az emelt derekú bikiniknél. Ez a darab előnyös a gömbölyded alakú hölgyek számára. Ráadásul rendkívül nőies viselet. A horgolt fürdőruha pedig ismét hódít, ami egy medencés party csinos kegészítője lehet.

A fodor ezen a nyáron nem csak a ruháknál, hanem a strandon is népszerű. A fodrok viselése előnyös a fürdőruha felső részénél, amennyiben a mellet szeretnénk hangsúlyozni. Ha a csípőnk keskenyebb, mint a vállunk, akkor csípőrésznél viseljük a fodrot, viszont ha a csípőrészünk szélesebb, érdemes inkább keskeny pántú, háromszögszabású alsórészt viselni.

Sokszínűség, játékosság, kacérság és nőies vonalak: ez 2012 strandszezonjának üzenete.

 

YURKOV FASHION LOUNGE
www.yurkov.hu
Facebook: yurkovfashionlounge

1051 Budapest
Hercegprímás utca 19.
Időpont egyeztetés:
Kovács Orsolya – Image Coach / +3630 9148 925


Kapcsolódó cikkek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2023 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek