Praktikus, elegáns

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Praktikus, elegáns, és 2012 kihagyhatatlan kiegészítője:
Gladstone táska
Praktikus, elegáns
2012. április 2., hétfő 19:43

Praktikus, elegáns, és 2012 kihagyhatatlan kiegészítője:

a Gladstone táska

A gladstone táska, más néven az orvos táska, réges rég még a munkásosztály praktikus darabja volt, ma már azonban a nők karját díszítő kényeztetés. Végre újra trend!

Egy nőt könnyen zavarba lehet hozni, ha megkérjük, hogy mutassa meg a táskája tartalmát. A zavar általában a táska méretével növekszik. És persze a táska méretével a beltartalom is egyre színesebb: egy váltócipő, egy komplett pipere-készlet, technológiai eszközök, százmillió ajakápoló, notebook, váltóruha, ásványvíz... Mert tudjuk: "ezek csak a legszükségesebbek".

A 2012-es évi trend nekünk kedvez hölgyek! A Gladstone táskába végre mindenünk kényelmesen elfér és a luxus márkák kifutóin is ez a táska típus a legnépszerűbb.

A táskát egyébként a 19. század orvosai, ügyvédei, villanyszerelői és vízvezeték szerelői használták, akiknek a bőrönd túl nagy volt a szakmájuk kellékeinek tárolására és hordozására, a kézi táska pedig túl kicsi. Innen indult a táska, ami egészen a kifutókig eljutott karrierje során.

Viselésénél figyeljünk arra, hogy mérete miatt egy igen figyelemfelkelő kiegészítője az öltözetünknek, ezért a többi kiegészítőt ne vigyük túlzásba. A színválasztásnál ez éppúgy igaz, ha a táskánk meghatározó színű, a többi kiegészítőnkkel ne erősítsük ezt túl, mert túlzó lesz a hatás, és elveszíthetjük a finom nőiességünket.

Táskára fel!

 

YURKOV FASHION LOUNGE
www.yurkov.hu
Facebook: yurkovfashionlounge

1051 Budapest
Hercegprímás utca 19.
Időpont egyeztetés:
Kovács Orsolya – Image Coach / +3630 9148 925

 

 


Kapcsolódó cikkek:
Divat a fekete? 2012-03-21
A színek titkos ereje 2012-03-13

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek