A színek titkos ereje

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
A színek titkos ereje
Tudtad, hogy a színeknek óriási ereje van?
A színek titkos ereje
2012. március 13., kedd 19:00

A színek titkos ereje

Nem is sejtjük, hogy az öltözködésünk során a színeknek mekkora jelentőségük van. Legalább akkora, mint a formáknak és a szabásvonalaknak. Saját színeinket saját természetes adottságaink határozzák meg. Az arcbőr színe, a szem színe, az ajkak színe, a haj színe, a bőr színe plusz ugye maga a személyiség – és az ezek által alkotott természetes összkép. Mindez meghatározza a színvilágunkat. De csak akkor, ha mindez önazonos!

Tudtad, hogy a szemünk 2,5 millió színt képes felismerni? Ehhez képest mennyi színt hordunk? Hány szín van a gardróbodban? A színeknek óriási ereje van! Gondolj csak bele: egy teniszmeccs közvetítésénél a nézők közül kire leszel figyelmes? Természetesen arra, aki színt hord. Aki kiemelkedik a tömegből. A színeknek ugyanúgy rezgése van, mint nekünk. Ha a szín együtt tud rezegni velünk, jól érezzük magunkat benne, ha nem, rosszul. Ezt már Egyiptomban is tudták, és a templomokba érkező fényt prizmával törték meg, így áramoltattak hétféle színt a terembe. Aztán a múlt században tudományos kísérletekkel igazolták a színek gyógyító hatását, ezt ma már jól tudjuk: a kék nyugtat, a vörös étvágyat növel, a zöldtől csökken a pulzusunk. Épp ezért hihetetlenül fontos, hogy a számunkra legmegfelelőbb színt válasszuk ki az öltözetünkhöz is. 

Rendkívül fontos: minden szín jól állhat valakinek, ha a megfelelő színárnyalatot, színtónust, és színerősséget hordja. Ahogy Chanel mondta: "A legjobb szín, az, ami jól áll". A szín szerepe nem az, hogy díszítsen, hanem hogy új tereket hozzon létre, szabadságot adva ezzel viselőjének. 

A számunkra legmegfelelőbb színeket legkönnyebben úgy találjuk meg, hogy az adott színű ruhát vagy textilt az arcunkhoz emeljük, ekkor látjuk ugyanis, hogy abban szépek vagyunk vagy sem: ha igen, akkor a ráncainkat elgyengíti, a karikák eltűnnek a szemünk alól, és a szemünk ragyog. 

Hordjunk bátran a színeinket!

 

YURKOV FASHION LOUNGE
www.yurkov.hu
Facebook: yurkovfashionlounge

1051 Budapest
Hercegprímás utca 19.
Időpont egyeztetés:
Kovács Orsolya – Image Coach / +3630 9148 925


Kapcsolódó cikkek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek