Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat
Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat
Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat
Minta vírus
2012. szeptember 25., kedd 10:04

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

A régi, klasszikus elemek vérfrissítése elég jól sikerült, hiszen tagadhatatlanul élettel teli outfitekkel találkozhatunk az őszi/téli felhozatalban. Nincs is másra szükség, csak egy jól megválasztott virágos darabra, ami egyből határozott identitást teremt a viselőjének

Míg a felsők, pulcsik és ingek tárházába könnyű belecsempészni egy-egy darabot, addig a nadrág gyűjtemény már nem bővíthető feltűnés nélkül mintás nacival. Nem féltünk titeket, így nem szeretnénk lebeszélni a mintás nadrágról, de ha jót akartok, akkor legfeljebb pizsi szinten tartsátok a szekrényetekben.

Stílusos lehetsz, ha egy-egy klasszikus vonalú, egyszerűbb elemmel párosítod az apró vagy virágos lenyomatú szerelésed. A kontraszt érzést sugalló összeállítások uralják a hűvösebb szezon kifejezés módját. Így tökéletes kombinációnak bizonyul, ha egy virágos inget például kordbársony kabáttal párosítasz. Az élénkebb, vibrálóbb, absztrakt viseletet egy letisztult szabású öltöny nadrággal varázsolhatod hordhatóvá. Törekedj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt és ne billenj át az ízléstelenség oldalára.

Ha neked ez túl sok, vagy nem szeretnél egyből fejest ugrani a mély vízbe, viszont szívesen belekóstolnál a mintás őrületbe, akkor nézz szét a kiegészítők között. Egy mintás sállal is elérheted a stílusos különcséget.


Kapcsolódó cikkek:
Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat Pull&Bear mintás ing - 2012 őszi/téli férfidivat Zara mintás nadrág - 2012 őszi/téli férfidivat Zara mintás sál - 2012 őszi/téli férfidivat

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

Örökké farmerszezon

Örökké farmerszezon

Őszi/téli farmertrendek

Mindenki szereti a praktikus, kényelmes és stílusos ruhadarabokat. A farmer a legideálisabb megoldás, ha ízléses megjelenésre és komfortra vágysz. Az elnyűhetetlen textúra töretlen sikeréről évről-évre gondoskodnak a tervezők, akik a kor igényeinek megfelelő dizájnnal frissítik fel a kínálatot. Időtállóságának köszönhetően szinte minden alkalomhoz és alakhoz képes idomulni, ha a megfelelő formát ölti fel viselője.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek