Férfi bőr bomber dzseki

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat
Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat
Zara bőrdzseki
Zara bőrdzseki
2012. szeptember 22., szombat 12:40

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

A férfi divat meghatározó darabja, hiszen sokoldalúságának köszönhetően a legkülönbözőbb textúrákkal kombinálható, így évről-évre képes megújulni, fix jegyet váltva a nemzetközi divatházak kifutóira. A bőr bomber kabát története az első világháború idejére nyúlik vissza, amikor is az amerikaiak kifejlesztettek egy olyan kabátot, ami képes megvédeni a pilótákat a zord időjárási körülményektől, melyet a nyitott pilótafülke következtében kellett elviselniük a katonáknak.

Tény, hogy a gyapjú és a bőr kimondottan jó párosítás. Ezt figyelembe véve a tervezők idén előszeretettel vonják be gyapjú anyagból készült gallérral a férfi bőrkabátokat, ami hihetetlen népszerűségnek örvend a srácok körében. Amellett, hogy melegen tart még egy kis luxust is csempész a stílusos ouftit megjelenésébe. A legtöbb stylist szívesen párosítja kötött pulóverrel vagy kardigánnal, hogy kiemelje az anyagok közti különbségeket, a masszív és puha matéria találkozását, mely mégis képes összhangot és melegséget teremteni.

A tervezők szíve csücske a színvilág. Imádnak a színekkel játszani, a narancssárga, a piros, az oliva, a baba kék és fémes hatású árnyalatok mind meghatározó tónusai az idei őszi/téli szezonnak. Mi inkább a klasszikus vonalat szorgalmazzuk, de a merészebbek bátran kísérletezzenek a színekkel.


Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat Zara bőrdzseki Pull & Bear bőrdzseki Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat Zara bőrdzseki

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

Örökké farmerszezon

Örökké farmerszezon

Őszi/téli farmertrendek

Mindenki szereti a praktikus, kényelmes és stílusos ruhadarabokat. A farmer a legideálisabb megoldás, ha ízléses megjelenésre és komfortra vágysz. Az elnyűhetetlen textúra töretlen sikeréről évről-évre gondoskodnak a tervezők, akik a kor igényeinek megfelelő dizájnnal frissítik fel a kínálatot. Időtállóságának köszönhetően szinte minden alkalomhoz és alakhoz képes idomulni, ha a megfelelő formát ölti fel viselője.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek