Farmer divat 2012/2013 - őszi, téli kollekció, farmertrendek, színes farmer, mintás farmer, magas derekú farmer

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Örökké farmerszezon
Örökké farmerszezon
2012. szeptember 13., csütörtök 10:29

Örökké farmerszezon

Őszi/téli farmertrendek

Mindenki szereti a praktikus, kényelmes és stílusos ruhadarabokat. A farmer a legideálisabb megoldás, ha ízléses megjelenésre és komfortra vágysz. Az elnyűhetetlen textúra töretlen sikeréről évről-évre gondoskodnak a tervezők, akik a kor igényeinek megfelelő dizájnnal frissítik fel a kínálatot. Időtállóságának köszönhetően szinte minden alkalomhoz és alakhoz képes idomulni, ha a megfelelő formát ölti fel viselője.

A farmerlázban égő F&F kollekciójából szemezgettünk, elérhető közelségbe varázsolva a leghíresebb divatházak kifutóinak trendjeit. Itt az idő, hogy Te is rátalálj a stílusodra!

Sötét, karcsúsított stílus
Egy olyan darab, amitől nagyon nehéz megválni, az egyetlen tényező, ami erre késztet minket, a túl meleg időjárás. Amint megérkeznek az ősz első hűvösebb szellői máris boldogan rántjuk elő a szekrényből. Egy fehér felsővel és bőrdzsekivel kombinálva szuper összeállítás. 

 

 

Őszies minták
A mintás darabok térhódítását már a tavaszi/nyári szezonban is tapasztaltuk. A motívum-imádat az őszi és téli időszakot is behálózza kellő komorsággal mégis felpezsdítve a rideg évszakok hangulatát. Most azonban az ezüst- és aranyszövésű darabok, valamint az állatmintás példányok kerülnek terítékre. Viseld őket visszafogott stílusú felsővel és cipővel, de a kiegészítőkkel ne spórolj, inkább fűzz magadra egy halom karkötőt!

 

 

Magasított derék
Négy évtizede óriási sikernek örvendett ez a stílus és most ismét utat tört magának a divatvilág kifutóin is. Ha még idegenkedsz ettől a fazontól, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod! Amellett, hogy roppant kényelmes mindenkit formába hoz.

 

 

Jóbőr
A szexi, karcsúsított, bőrhatású farmer tökéletes módja, hogy extravagáns külsőt kölcsönözzön viselőjének. Kényelemes, impozáns. Kell ennél több? Olyan kombinációt kínál ez a stílus, ami könnyen a csajos esték nélkülözhetetlen darabjává válik.

 

 

Mint egy kaméleon
A színes kollekció tavasz óta hódít, főleg a pasztell és a világos nadrágok kerültek az áruházak polcaira. Az őszi/téli szezonra a színáradat megmaradt, csak átalakult és a sötétebb tónusok kerülnek előtérbe. Idén a bordó, barna és a lila gyönyörű árnyalatai ejtenek kísértésbe, de érdemes kipróbálni a földszíneket, illetve a kék legkülönbözőbb árnyalataival kísérletezni. Megéri!

 

 

Lazításra készen
Mindenki szekrényében lapul egy olyan darab, amit bármikor előhúzhat, ha épp egy spontán programra kerül sor. Olyan gyöngyszemről van szó, amit akár évekig is nyüstölhetsz, nem hagy cserben. A koptatott, szaggatott darabok a hanyag eleganciát hivatottak képviselni. Ezt az érzést fokozhatod, ha egy kasmír felsővel vagy egy dinamikus kiegészítővel kombinálod a szetted. 

 


Kapcsolódó cikkek:
Divat a fekete? 2012-03-21
Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon Örökké farmerszezon

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek