5 kulcsdarab tavaszra

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Trendi ruhák és kiegészítők
Trendi összeállítások
5 kulcsdarab tavaszra
2012. április 6., péntek 09:08

5 kulcsdarab tavaszra

Mindig kíváncsian nézzük a trendeket: mi az új, mi régi már? Sokszor erős a kényszer a teljes gardrób frissítésére. Van azonban 5 kulcsdarab erre a tavaszra, amiket elég csak elővennünk!

Létezik ugyanis 5 olyan kiegészítő és ruhadarab, amit még a tavalyi őszi-téli szezonban hordtunk, de bőven túlmutat 2011-en. Ezek azok a darabok, amiket 2012 tavaszán érdemes újra elővenni.

1. Széles szárú, bő nadrág
Tavasszal a könnyű, világos szövetből készített bő nadrág könnyen átsegít minket az átmeneti időjáráson. Nagyon nőies darab, ezért magas sarkú cipővel vagy szandállal javasoljuk viselni.

2. A szmoking kabát
Ez a fazon nagyon ment a 2011-es őszi-téli szezonban, de 2011-en túlnőtte megát! Tavasszal világos színben bátran hordható darab!

3. Bőrhám
Első hallásra egy drasztikus darabra gondol az ember, de tavasszal, a lágy ruhákat feldobó különleges kiegészítő lehet. A lényeg, hogy világos legyen vagy maga a bőr, vagy az alatta lévő, lágy esésű ruhadarab.

4. Szoknya vagy ruha, nagy hasítékkal
A hosszú ruháról mindig az estélyi jut eszünkbe, de ha hétköznapibb és világos anyagból van a ruhánk vagy a hosszú szoknyánk, máris a tavaszi utcák üde színfoltja leszel benne.

5. Pán Péter-gallér
A hatvanas évekre jellemző Pán Péter-gallért, például a Louis Vuitton is, a drámai fekeke-fehér helyett 2012 tavaszán a cukorka illetve a fagyi színeiben jelentette meg a kifutón. Így a gallér - világosabb kivitelben - ezen a tavaszon is bátran hordható.

 

YURKOV FASHION LOUNGE
www.yurkov.hu
Facebook: yurkovfashionlounge

1051 Budapest
Hercegprímás utca 19.
Időpont egyeztetés:
Kovács Orsolya – Image Coach / +3630 9148 925


Kapcsolódó cikkek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek