F and F mintás ruha - 2012/2013 őszi/téli női divat

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
F and F mintás ruha - októbertől a boltokban
F and F mintás ruha - októbertől a boltokban
F and F fashion
F and F fashion
2012. október 7., vasárnap 17:21

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Ami különlegessé varázsolja őket, hogy nem egy-egy motívum vagy stílus uralja az egyes darabokat, hanem ezek legkülönbözőbb mutánsai szövik be a textúrákat. A geometriai alakzatok, virágok, állatminták és egyéb keleties motívumok egzotikus és dinamikus hangulatot árasztva ölelik körbe egymást. A visszafogottabb lányoknak is kötelező beszerezniük egy ilyen összeállítást. Higgyétek el, hogy hamar a szívetek csücskévé fog válni. Kedélyállapot javítónak is kiváló, hiszen könnyen eltereli majd a figyelmeteket az egyre korábban sötétedő délutáni időszakokról.

Azoknak, akiket már sikeresen "megfertőzött" a minta-kór, egyetlen mellékhatással kell számolniuk, mégpedig, hogy kevesebb kiegészítőt aggathatnak magukra.

Az F&F új kollekciójába is beinjekciózták a print-szérumot, melynek köszönhetően könnyen megszerezheted az első mintás ruhádat az őszi szezonra.

 


Kapcsolódó cikkek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

gianco
2013. július 23., kedd   08:37   #2

Elmegy
Válasz erre


Bius
2012. október 7., vasárnap   19:09   #1

Húú, ez nagyon jól néz ki! :)
Válasz erre


Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

Örökké farmerszezon

Örökké farmerszezon

Őszi/téli farmertrendek

Mindenki szereti a praktikus, kényelmes és stílusos ruhadarabokat. A farmer a legideálisabb megoldás, ha ízléses megjelenésre és komfortra vágysz. Az elnyűhetetlen textúra töretlen sikeréről évről-évre gondoskodnak a tervezők, akik a kor igényeinek megfelelő dizájnnal frissítik fel a kínálatot. Időtállóságának köszönhetően szinte minden alkalomhoz és alakhoz képes idomulni, ha a megfelelő formát ölti fel viselője.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek