Costume Institute Gala Superheroes: Fashion and Fantasy New York

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Costume Institute Gala
Costume Institute Gala

Costume Institute Gala

Superheroes: Fashion and Fantasy

Május 5-én került megrendezésre a Metropolitan Museum of Art nagy eseménynek számító gálaestje, ami a legérdekesebb divatrendezvények egyike. Sztároktól, tervezőktől, divatdiktátoroktól szokott hemzsegnni, akik erre az estére merészebb, kreatívabb ruhákat választanak, feltűnőbb ékszerekkel.

New York állam 1870. április 13-án írásban jelentette be a Metropolitan Múzeum megalapítását, amely a művészetek széleskörű megismertetését tűzte ki célul. Azóta gazdag egyiptomi, görög, római, elő-ázsiai, távol-keleti, iszlám és prekolumbián gyűjteménnyel rendelkezik, és a látogatók körében különösen nagy népszerűségnek örvendenek az európai szobrászat és festészet remekei, valamint a csodálatos hangszer-, ruha-, fegyver-, grafika-,rajz-, és fotógyűjtemény.  Az adományozók között olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Vanderbilt, a Rockefeller, a Wrightsman vagy az Osborne. A Museum of Costume Art 1937-ben csatlakozott a Met-hez, és mára több, mint 80 000 ruhaköltemény és kiegészítő kapott otthont az épületben, amelyekből évente kétszer bemutatót rendeznek valamilyen téma, vagy tervező köré csoportosítva. Az évente megrendezésre kerülő jótékonysági gála - amelynek egyik elnöke Anna Wintour - a divatvilág legnépszerűbb, és nem utolsósorban egyik legdrágább eseménye, 2007-ben a jegyek 6500 dollár/fő-nél kezdődtek.

“Superheroes: Fashion and Fantasy” témájú rendezvényen Christina Ricci, Mischa Barton, Eva Mendes, Gisele Bündchen volt a kedvencünk.

Lenyűgöző volt Christina Ricci Givenchy ruhája, ami visszaadott valamit az est témájából.

Mischa Barton Missoni kreációban jelent meg, ami - bár sokaknak nem tetszett - mégis az egyik kedvencünk lett. Mellette Margherita Missoni, kissé furcsán lógó ruhában.

Eva Mendest Calvin Klein költeményében láthattuk, Sergio Rossi cipőben, David Webb ékszerekkel. Nekünk tetszik a ruha különleges szabása, és a hozzáillő lábbeli.

Gisele Versace-t választott, ami tökéletesen állt rajta.


Kapcsolódó divathírek:

Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala Costume Institute Gala

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hermès Leather Forever kiállítás - London

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Camilla Belle - Art of Elysium

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek