Hermès kiállítás Leather Forever London

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Hermès Leather Forever kiállítás - London
Hermès Leather Forever kiállítás - London 2012

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.


A 175. évfordulóját ünneplő luxusmárka tárlatán a divatház kézművesei is részt vesznek majd, akik a látogatók szeme előtt fogják elkészíteni legújabb alkotásaikat.

A kiállításnak a Burlington Gardens 6. szám alatt található Royal Academy of Arts ad otthont.

A látogatók végigkísérhetik a Hermès evolúcióját egészen a 19. századi gyökerektől, mégpedig a nyereg- és lószerszám készítéstől kezdve a napjainkat jellemző legnépszerűbb táska kreációkig.

A kiállításon olyan különleges darabokat is megtekinthetnek majd az érdeklődők, melyek a Windsori herceg megbízásából készültek.

Ezenkívül négy egyedülálló táska is feltűnik majd, melyek Angliát, Írországot, Skóciát és Waleset hivatottak képviselni. Ezek a darabok kalapács alá kerülnek majd és a befolyt összeget pedig a Royal Academy of Arts számára ajánlja fel a divatház.Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Camilla Belle - Art of Elysium

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

Critics' Choice Awards

Critics' Choice Awards

Broadcast Film Critics Association Awards

2009. december 14-én hirdették ki a jelölteket, akik egy hónapig izgulhattak a nyertesek névsorának felolvasásáig. Jeff Bridges az est legnagyobb győztese - elvitte a legjobb színész díjat. Örülünk, hogy visszatért.

©2008-2022 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek