Art of Elysium Gála The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala Beverly Hills, Kalifornia

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Camilla Belle - Art of Elysium
Camilla Belle - Art of Elysium
Valentino - 2010. tavasz
Valentino - 2010. tavasz

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

Szinte mindenki gyönyörű volt a vörös szőnyegen, különlegesebbnél különlegesebb kreációkban tündökölve. Szeretjük az ilyen eseményeket.

Camilla Belle színésznőre nincsenek szavak ebben a Valentino ruhában. Egyébként is mindig tökéletes a megjelenése, de itt hajszál híján beleszerettünk. Pedig a cipő akár túlzás is lehetne, mégsem zavar.

Olivia Wilde szintén fantasztikusan festett Marchesa darabjában. Wow.

Sophia Bush a végzet asszonyaként érkezett egy Reem Acra estélyiben. Jól áll neki ez a szín, kiemeli a bőre halvány színét.

Jessica Alba az egyik kedvenc mostanában. Talán stylistot váltott. Imádjuk, ahogy öltözködik. A Fendi cipő és a narancssárga ruha remek választás volt.

Marisa Tomei sokszor választ vintage ruhát - ez most egy Traina Norell darab a Decades Inc. üzletéből. Kár, hogy a cipővel elrontotta. Nem kicsit.

Rachel Bilson Chanel, Jamie King Burberry Prorsum, Katy Perry Hussein Chalayan, Anna Paquin Viktor & Rolf tervezés mellett döntött. Kár, hogy nem a kifutón látott cipőt viselte, sokkal jobban feldobta volna a ruháját.


Kapcsolódó divathírek:

Camilla Belle - Art of Elysium Valentino - 2010. tavasz Camilla Belle - Art of Elysium Olivia Wilde - Art of Elysium Marchesa - 2009. ősz Sophia Bush - Art of Elysium Reem Acra - 2010. Resort Jessica Alba - Art of Elysium Marisa Tomei - Art of Elysium Rachel Bilson - Art of Elysium gála Chanel - 2009. tavasz Jamie King - Art of Elysium Burberry Prorsum - 2010. tavasz Katy Perry - Art of Elysium Hussein Chalayan - 2010. tavasz Anna Paquin - Art of Elysium Viktor & Rolf - 2010. tavasz

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

chanel98
2010. április 17., szombat   16:13   #1

Mégn nem volt 2020!!
Válasz erre


Hermès Leather Forever kiállítás - London

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Critics' Choice Awards

Critics' Choice Awards

Broadcast Film Critics Association Awards

2009. december 14-én hirdették ki a jelölteket, akik egy hónapig izgulhattak a nyertesek névsorának felolvasásáig. Jeff Bridges az est legnagyobb győztese - elvitte a legjobb színész díjat. Örülünk, hogy visszatért.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek