Paris Fashion Week 2012 spring summer Párizsi divathét 2012-es tavaszi/nyári kollekció Párizs

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Paris Fashion Week
Mihalik Enikő, Rajzák Kinga és Srej Zsófi a Chanel kifutóján
Paris Fashion Week
Mihalik Enikő és Rajzák Kinga Victor & Rolf bemutatóján

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Anthony Vaccarello
A párizsi divathét első napja az egyik legígéretesebbnek tűnő újonc tehetséggel, Anthony Vaccarelloval indult. A tervezőnek a fekete színre esett a választása, egy kis sötétkék és kigyóbőr minta törte meg a formavilágban kevésbé egyhangú színvilágot. A kollekció ultraszexire sikerült, az asszimetrikus kialakítás végigkísérte a kreációkat tetőtől-talpig. A párizsi divathét közkedvelt magyar származású topmodellje, Rajzák Kinga is feltűnt a shown.

Dries Van Noten
A kollekció darabjai közül ránk a legnagyobb hatást, a festményszerű természeti képek és az éjszakai fotósorozatot imitáló alkotások gyakorolták. A modellek közül pedig Rajzák Kinga dobogtatta meg a szívünket.

Rue du Mail
Ezt a kollekciót leginkább a vonalak, madár nyomatok és a változatos hímzések határozták meg, a legkülönbözőbb textúrákon megjelenítve, mégis visszafogott eleganciát kölcsönözve a letisztult, nőies irányvonalat képviselő daraboknak. A divathét első napján harmadszor, viszont az eseményen nem utoljára, Kingával találkozhattunk.

Balenciaga
Percekkel a show kezdete előtt összeomlottak a padszerű ülőalkalmatosságok, így a vendégek biztonsági okokból kénytelenek voltak állva végignézni a bemutatót. A látvány azonban mindenért kárpótolta a résztvevőket. Futurisztikus, szemet gyöngyörködtető és sokoldalú anyaghasználatból származó mesés darabok varázsolták különlegessé a légkört. A drámai hatást a Darth Vader sisakra hasonlító kalap tovább fokozta. Rajzák Kinga is egy ilyen extrém darabot viselve sétált végig a kifutón, amivel nem sikerült megbarátkoznunk.

Ann Demeulemeester
Fekete, fekete és még több fekete. A tavaszi, nyári kollekciót sikerült ezzel a színnel feldobnia a tervezőnek. A bemutató boszorkányos hangulatot teremtett a hosszú szoknyákkal és széles karimájú kalapokkal. Lehet, hogy a modellek tényleg seprűn érkeztek? Elnézve a szélfútta frizurájukat, szívesebben maradnánk ebben a tudatban... Egyetlen örömünk; Rajzák Kinga!

Rick Owens
Mintha a modern kor szerzeteseit láttuk volna felvonulni, bokáig ért és takart valamennyi darab. Nálunk a lezser tunika+csizma összeállítás volt a nyerő, na és természetesen Rajzák Kinga.

Anne Valerie Hash
A 60-as évekbe cseppentünk vissza, legalábbis a középen elválasztott haj és a fekete-fehér szemceruza erre enged következtetni. A kollekció gyűrt eleganciája magával ragadó, a fa, platform talpú magassarkúk már kevésbé. Mihalik Enikővel viszont 2:1-re nyert a tervező.

Haider Ackermann
Legszembetűnőbb az anyagkezeléssel elért drámai hatás. Az egyedi, pongyolaszerű darabokban felvonultatott “divathadsereg” diadalmas győzelmet aratott a figyelem mezsgyéjén. Végre egy igazán merész összeállításban láthatjuk Kingát.

Emanuel Ungaro
A türkiz szín absztrakt lenyomatokkal kombinálva nyerő választás volt. A koktélruhák meghatározó darabjai voltak a kollekcióknak, ezek is közel állnak a szívünkhöz. Akár csak Rajzák Kinga, aki innen sem hiányozhatott.

Giambattista Valli
Luxus partikra illő ruhák rövid és ujjatlan változatait vonultatta fel a tervező. Az exkluzív anyag -és színválasztás semmilyen kívánni valót nem hagyott maga után, a merész és csillogó ékszerek, a fényűző megjelenést tovább fokozták. Tudjuk, a jelenlegi körömdivat egyik diktátora a nude, de egy-két darabot még inkább fel lehetett volna dobni egy kis pirossal, köztünk Kingáét is.

Lanvin
A bemutatón, mintha a végzet asszonyait láttuk volna felvonulni. Ezt a hatást nálunk a kiegészítőkkel sikerült a végsőkig fokoznia a tervezőnek, melyeknek itt valóban súlyuk volt, elnézve az egyik modell vállán és nyakán tekergőző, kövekkel kirakott kígyót. Nem beszélve a sas gyűrűkről és medálokról, illetve a szintén kövekkel díszített, nyakláncokon csüngő feszületekről. Szerencsére Rajzák Kinga egy visszafogott, pasztell kék árnyalatú igazán nőies kreációban pózolt.

Victor & Rolf
A tervezőpárosnak sikerült modernkori hercegnőket varázsolniuk a kifutóra, mindezt - szerintünk - kissé giccses show-val kiegészítve, francia énekes duóval tarkítva. A merész és csillogó anyagok között számunkra a feltűnést, leginkább a két magyar származású modell okozta, Rajzák Kinga és Mihalik Enikő is ott tündököltek.

Givenchy
A hihetetlenül szexi leggingeken és Gisele Bündchenen kívül Rajzák Kingának örülhettünk ismét, akit az óceán színei ihlette, sellőszerű miniben csodálhattunk.

Chloe
A kollekciót a fiúsan szexi, lányos darabok jellemezték. A hanyag elegancia valamennyi stílusjegyét sikerült felsorakoztatnia tervezőnek. Rajzák Kinga, személyiségéhez paszolló lendületes darabokban lépkedett a kifutón.

Chanel
Magyar modellekben a leggazdagabb show volt, ugyanis három büszkeségünk is részese volt a bemutatónak. Sőt, Mihalik Enikő, Rajzák Kinga és Srej Zsófi igazi gyöngyszemként csillogtak a tengeri luxus világát idéző design darabok között.

Hakaan
A török származású Hakaan Yildirim, tavaly februárban bukkant fel a londoni divathéten. Azóta a sors és kedves barátai - Kate Moss, Lara Stone - egyengetik az útját. Chanel után, a tenger világát hátrahagyva, a városi sellők vették át a szerepet, Rajzák Kinga vezérlésével.

Lousi Vuitton
Kissé konzervatív darabok jellemzték a kollekciót, melynek egyik darabját Rajzák Kinga ölthette magára, aki a visszafogott, időtálló blézeres stílust képviselte. A pasztell színek itt is mérvadóak voltak a fehéres árnyalatok mellett. A kifutón Kate Moss is feltűnt, ő zárta a showt.

 


Kapcsolódó divathírek:

Paris Fashion Week Paris Fashion Week Rajzák Kinga - Anthony Vaccarello 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Dries Van Noten 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Rue du Mail 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Balenciaga 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Ann Demeulemeester 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Rick Owens 2012 tavaszi/nyári kollekció Mihalik Enikő - Anne Valerie Hash 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Haider Ackermann 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Emanuel Ungaro 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Giambattista Valli 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Lanvin 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Givenchy 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Chloe 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Hakaan 2012 tavaszi/nyári kollekció Rajzák Kinga - Louis Vuitton 2012 tavaszi/nyári kollekció

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hermès Leather Forever kiállítás - London

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Camilla Belle - Art of Elysium

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

Critics' Choice Awards

Critics' Choice Awards

Broadcast Film Critics Association Awards

2009. december 14-én hirdették ki a jelölteket, akik egy hónapig izgulhattak a nyertesek névsorának felolvasásáig. Jeff Bridges az est legnagyobb győztese - elvitte a legjobb színész díjat. Örülünk, hogy visszatért.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek