Costume Institute Gala After Party

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. május 6., szerda 12:00

Costume Institute Gala After Party

Az igazi buli

A megjelentek többsége továbbindult, hogy részt vegyen egy kis önfeledt szórakozásban.

Marc Jacobs továbbra is vállalta a házigazda szerepét, ezúttal a Monkey Bar nevű szórakozóhelyen.

Jessica Biel párjával, Justin Timberlake-kel érkezett. A bálon viselt Versace estélyit lecserélte egy kényelmesebb Marc Jacobs kreációra.

Ebből a szögből nem látszik a bőrszíne, így imádnivaló a megjelenése. A kéknek ez az árnyalata gyönyörű, és tetszenek a kiegészítők. A Louboutin cipő a piros estélyivel is remekül nézett ki, a miniruhához pedig szintén illett.

Sajnáljuk, hogy a tervező Madonnát és Victoria Beckhamet nem tudta így felöltöztetni a gálán viselt nevetséges ruháik helyett.

Naomi Campbell a nagy eseményen nem vett részt, mert kiállt tervező barátja mellett. Azzedine Alaïa sok modell támogatója és támasza volt karrierjük kezdetén. Mivel kreációi nem láthatók a MET Model as Muse: Embodying Fashion kiállításán, így megkérte - többek között - Naomit, Linda Evangelistát és Stephanie Seymourt, hogy ne vegyék fel az általa tervezett darabokat. Campbell ekkor döntött úgy, hogy szolidaritásból a gálán sem vesz részt.

Az utána rendezett bulit azonban nem hagyta ki. Egy türkiz Versace darabot választott, és szupermodellhez méltóan ragyogott. Akármilyen mély lehet a ruha kivágása, és mindegy, hogy milyen rövid a szoknya, soha nem fog közönségesen festeni.

 

Jessica Biel - Marc Jacobs Marc Jacobs - 2009/10. ősz/tél
Kapcsolódó divathírek:

Kapcsolódó események:
Jessica Biel - Marc Jacobs Marc Jacobs - 2009/10. ősz/tél Jessica Biel - Marc Jacobs Naomi Campbell - Versace Versace - 2009/10. ősz/tél Naomi Campbell - Versace

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek