Fashion

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Rihanna - Monique Luhillier
Rihanna Monique Luhillier kreációjában
Monique Luhillier - 2008/2009. ősz/tél
Monique Luhillier darabja a kifutón - 2008/2009. ősz/tél

Fashion Rocks

online jótékonysági aukció a Stand Up To Cancer szervezet támogatására

A Fashion által létrehozott jótékonysági eseményre jópáran összegyűltek, hogy megjelenésükkel, fellépésükkel, telefonos munkájukkal segítsék a pénzgyűjtést. Az online adományfogadás szeptember 5-15-ig tart, és rák elleni küzdelemre fordítják.

A szörnyű ruhák sokaságából kitűnt Rihanna Monique Luhillier kreációja, Vivica A. Fox Oscar de la Renta öltözéke, és Charlize Theron Rag & Bone összeállítása. 

Beyonce egyszerűbb, fekete miniruhát választott. Ha épp hízókúrán lennénk új filmünk kedvéért, nem ilyen ruhát választottunk volna - nem éppen az ápol és eltakar stílus.

Brandy Lanvin ruhája kitűnő lenne, de sajnos ettől a fénylő, nem természetesnek tűnő anyagtól szemeteszsákos hatást kelt. A magassarkúját (Yves Saint Laurent Trib Two Platform Pump - kb. 135 000 HUF) viszont imádjuk.

Hillary Swank lila Givenchy ruhájával és cipőjével kapcsolatban azt gondoljuk, valaki máson, más frizurával, kicsit kreolosabb bőrszínnel jobban állna.

 

 


Kapcsolódó divathírek:

Rihanna - Monique Luhillier Monique Luhillier - 2008/2009. ősz/tél Rihanna - Monique Luhillier Oscar de la Renta - 2008/2009. ősz/tél Fashion Rocks Oscar de la Renta - 2008/2009. ősz/tél Fashion Rocks Fashion Rocks Fashion Rocks Rag and Bone - 2009. tavasz/nyár Fashion Rocks Fashion Rocks Fashion Rocks Lanvin 2008/2009. ősz/tél Fashion Rocks Fashion Rocks Givenchy - 2008-2009. ősz/tél couture

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hermès Leather Forever kiállítás - London

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Camilla Belle - Art of Elysium

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

©2008-2023 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek