Valentino visszavonul

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Valentino elbúcsúzott a divatvilágtól
Valentino elbúcsúzott a divatvilágtól
2008. január 26., szombat 00:00

Valentino visszavonult

45 év után döntött a pihenés mellett

Jackie Kennedy tette igazán híressé, aki többek között a gyászruháit terveztette vele, miután férjét, John Kennedy elnököt lelőtték. Később Valentino esküvői költményében ment hozzá Arisztotelész Onasszisz hajómágnáshoz. Audrey Hepburn, Julia Roberts és Halle Berry is a rajongói közé tartoztak.

Egy nagyszabású búcsúbulin köszönt el a divatszakmától, bemutatva utolsó ready-to-wear kollekcióját 2007. októberében, és utolsó couture divatbemutatóját 2008. januárjában.

A prêt-a-porter búcsúkollekció jellemzői: nőies, könnyed elegancia, selyem és organza, valamint pöttyös minták. Fehér, pasztellszínű, citromsárga és természetesen az elmaradhatatlan vörös kreációk vonultak végig a kifutón.

Emanuel Ungaro, Sarah Jessica Parker, Uma Thurman, Lucy Liu, Sienna Miller, Anne Hathaway, Eva Herzigova, Karolina Kurkova, Claudia Schiffer és Elle Macpherson ültek a nézők között.

Bár a kritikák szerint ez volt élete legjobban sikerült divatbemutatója, szerintünk a 2007-es tavaszi/nyári kollekciót nem tudta túlszárnyalni.

Valentino mindig is vonzotta a hírességeket, de talán épp ezért döntött úgy, hogy utolsó kollekciójának reklámfotóin mellőzi a neves arcokat, és a ruhákra helyezi a hangsúlyt. A képeken a modellek arca nem kivehető - elfordítják, vagy táskával takarják el arcukat.

A tervező a couture kollekciónál is hozta a rá jellemző tökéletességet, és a bemutatót álló ováció követte.

"I want to stop while I am at the top."

Valentino bevallása szeirnt sajnálja, hogy nem tanította ki örökösét, de örül annak, hogy a Gucci volt tervezője, Alessandra Facchinetti veszi át a helyét. Az ő felelőssége lesz a ready-to-wear és az haute couture vonal.


Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek