Szeptember 11. NEW YORK FASHION WEEK

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. szeptember 13., vasárnap 08:00

Szeptember 11. NEW YORK FASHION WEEK

Preen

A brit duó a harmadik napon, délben mutatta be 40 darabból álló tavaszi kollekcióját.

Bár a British Fashion Council (Brit Divattervezők Tanácsa) a 25. évfordulójára hazacsábította az angol divatházakat, hogy a London Fashion Week keretein belül mutassák be a következő szezonra szánt ruháikat, a Preen a Nagy Almában tartotta a divatbemutatót.

"We love New York and we love London, but showing in New York has vastly increased our business internationally and in the U.K''

A döntést üzleti okokkal magyarázták: bár szeretik mindkét várost, a New Yorkban való szereplés nemcsak angliai, hanem nemzetközi vonatkozásokban is növeli az eladásokat.

A Preen hozta a tőle megszokott minőséget és ötletességet, így a kollekciót nem volt nehéz imádni. Mikor nagy nehezen ráveszi magát az ember, hogy elvegye a tekintetét a gyönyörű cipőkről, akkor érdekes szabásvonalú, fekete, fehér, sárga, rózsaszín, bézs, arany és ezüst ruhákban gyönyörködhet. A romantikus hatást erősítette a sejtelmesen átlátszó anyagok lágy esése és a rajtuk lévő díszítések, amik szinte apró virágcsokroknak tűntek a vállon, a dekoltázson, a szoknyarészen.

A kedvenc az arany, valamint ezüst nadrág, a hozzáillő felsőkkel - egyszerűen nem lehet betelni velük. A hófehér, megemelt vállú blézer, az ing a bodros szoknyával, a bézs, kicsit csillogó ruha mind-mind olyan darabok, amik soha nem válnak unalmassá, és mindig örömmel veszik ki őket a szekrényből.

Szeptember 11. NEW YORK FASHION WEEK NEW YORK FASHION WEEK - Preen
Kapcsolódó divathírek:

Szeptember 11. NEW YORK FASHION WEEK NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen NEW YORK FASHION WEEK - Preen Justin Thornton és Thea Bregazzi

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek