2012 tavaszi és nyári táskadivat

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012 tavaszi és nyári táskadivat
2012 tavaszi és nyári táskadivat
2012. március 24., szombat 10:00

2012 tavaszi és nyári táskadivat

Bershka, Mango és Zara táskák 2012 tavasz/nyár

Az új évszak nélkülözhetetlen kiegészítője egy vagy több új táska. Válassz olyan darabot, ami a leginkább kifejezi az egyéniséged! Ismerd meg a 2012-es tavaszi/nyári táska kollekció darabjait!

Az idei szezon kedvencei a kézitáskák. Bár ezek a darabok általában kis méretűek, a tervezők úgy gondolták, hogy olyan kiegészítőre van szükséged, amiben minden elfér. Tértágító bűbáj helyett egyszerűen csak méretesebb táskákat alkottak, kilépve a megszokott dimenziók korlátai közül. Az egyszínűek jól passzolnak egy-egy csinosabb szetthez, a világosabb színárnyalatok pedig a hétköznapibb viselet dobják fel. Szépek, de vajon kényelmesek is?

 

 


Egy-egy kollekció megálmodásakor valamennyi tervező épít a mintákra. Legtöbben közülünk viszont szeretnek praktikusan, sokoldalú táskát választani. Egy olyan darabot, ami a legtöbb ruhához passzol. A designerek bátorságra biztatnak. Válassz különleges motívumokkal tarkított példányt!

 

 


A lehajtható kézitáskák szintén nagy népszerűségnek örvendenek, melyek a 2012-es  tavaszi/nyári szezonban különböző méretekben és színekben pompáznak.

 

 


Kicsi és vállra akasztható. Jól jön, ha bulizni indulsz vagy csak épp egy rövidebb esti, délutáni programra készülsz. Nem fontos funkciójának megfelelően hordani, szimplán a kezedben is foghatod, ha épp úgy kényelmes. Szerezz be egy elegánsabb változatot a nem mindennapi alkalmakra. Újítás ezen a téren, hogy egészen elképesztő méretű alkotásokkal találkozhatsz. A parányi szütyők már-már zsebméretet öltenek. Ennek a vonalnak a táborát népesítik, a Chanel ihletésű, eleganciát tükröző láncos kiegészítők is.

 

 


Egész napos viseletként hordj közepes méretű divattáskát. Kényelmesek, nem túl nagyok, mégis rengeteg dolog elfér bennük. Tökéletes azoknak, akik minden esetre szeretnek felkészülni.

 

 


Mi a helyzet az utazótáskákkal?
Idén a nagy méretű batyuk térhódítása elmaradt. Ne a mérettel tűnj ki a tömegből, hanem az élénk színekkel. Vagy szerezz be egy semleges külsejűt, ami harmonizál a mindenkori outfiteddel.

 

 


Azok közé tartozol, akik képesek bárhol elhagyni a táskájukat? Kitűnő megoldás, ha felszerelkezel egy kartáskával. Léteznek olyan változatok is, melyeket karkötőként erősíthetsz magadhoz.

 

 


A kötött, horgolt darabok a 2012-es tavaszi/nyári táskadivat világát is behálózták. Különleges és ízléses választás, de csak óvatosan! Ha egy ilyen kincsre veted ki a hálód, akkor biztosnak kell lenned, hogy a tökéletes ruhával párosítod.


Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek