Victoria Beckham új projektje

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. április 29., vasárnap 15:13

Victoria Beckham új projektje

Range Rover Evoque

A Range Rover Design csapatának és Victoria Beckham együttműködésének gyümölcseként a Range Rover Evoque speciális kiadásának képében megcsodálhatjuk, hogy mire képes a divat és az autótervezés találkozása.

A 2011-es év divatmárkája díj győztesekén, Beckhamné tökéletes partner az autó desingjának kivitelezéséhez

"A célunk az volt, hogy egy olyan páratlan típust teremtsünk, mely egy új irányvonalat képvisel a maga diszkrét, visszafogott színvilágával és részletgazdagságával." - nyilatkozta Gerry McGovern, a Range Rover tervezési igazgatója.

"Egy apró részlet, ami mindent megváltoztat. Azt szeretném, hogy mindenkinek, aki egy ilyen autót vesz, olyan minőségben és kivitelezésben legyen része, amitől különlegesnek érezi magát." - tette hozzá Victoria.

A tervezés folyamata során új fejlesztésű, kézi, matt szürke fényezést alkalmaztak, ami lopakodó-szerű megjelenést kölcsönöz az autónak.

A belső tér sportosan elegáns hangulatáért egy különleges, fél anilin bőrhuzat felel. Ugyanezt a bőrborítást alkalmazták az ajtóbetétek, a kartámaszok és a központi tárolódoboz fedelének burkolására, melyhez merész stílusú "baseball jellegű" duplaöltést választott a divatikon. Posh viccesen hozzátette, hogy a sportos belső férje világát tükrözi. Az utastér vörösarannyal futatott dekorációi pedig leginkább a saját ízlésének megfelelő színvilágot határozzák meg.

"Tetszik, hogy egyszerre képviseli a klasszikus vonalakat és idézi meg korunk luxus világát." - áradozott a stílusikon.

Az énekesből divattervezővé avanzsált sztár egy kis, kézzel vart bőr mappával is kedveskedett a leendő tulajdonosok számára. Ebben található a gépjármű kezelési útmutatója, Victoria kézjegyével ellátva. Emellett még egy négy darabos, szintén kézzel vart, fekete, bőr poggyász szett is jár az autóhoz, melyeket füstölt króm cipzárral láttak el, ami a matt szürke külső felülettel teljes összhangot teremt.

 

Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje
Kapcsolódó divathírek:

Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje Victoria Beckham új projektje

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek