Az eredeti Victoria Beckham és ahogyan még nem láttuk - Haper's Bazaar 2012 május

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. április 11., szerda 08:47

Az eredeti Victoria Beckham

és ahogyan még nem láttuk

A Haper’s Bazaar UK különleges májusi kiadványában közzétett kifinomult, nőies fotósorozata mellett, Victoria Beckham a magazinnak adott interjúban több témáról is nyíltan beszél. Szó esik az anyaságról, a férjéről, és a maximalista hozzállásról tanúskodó divattervezői karrierjéről.

2011-ben megnyerte az év divatmárkája díjat a British Fashion Awards-on, amire így emlékszik vissza...

"Hihetetlen érzés volt, amikor meghallottam a nevem, mert egyáltalán nem számítottam a díjra. Háromszor sírtam el magam a beszédem közben és köszönetet sem tudtam mondani azoknak, akiknek szerettem volna."

Lehet, hogy a Beckhamnének irigylésre méltó teste van, és igaz, hogy nem sokkal kislánya, Harper születése után már szexi miniruhákban pózolt, ennek ellenére a divatikon elismerte az interjúban, hogy számára  nem ez a legfontosabb.

"Talán a hasam nem olyan feszes, mint szokott lenni, de 4 gyönyörű gyerkőcöm van és ez az, ami igazán számít."

Arra is kitért, hogy átlagos nőnek tartja magát, ezért a kollekciója megtervezésekor is arra törekszik, hogy ezt az irányvonalat kövesse. Sokan vitatják, hogy a szuperszexi sztáranyuka valóban átlagos női méretekkel van "megáldva", de Victoria állítja, hogy hétköznapi alkatra álmodja meg terveit, és a darabok hordhatóságáról is szeret személyesen meggyőződni.

"Vicces, hogy 17 éves, mesésen szép modellekkel dolgozom együtt, mégis késztetést érzek arra, hogy saját magam próbáljam fel a kollekció darabjait és kiálljak bennük a nagyközönség elé. Ez az én módszerem. Egy szál bugyiban állva addig kísérletezem az anyaggal amíg olyan nem lesz, mintha rámöntötték volna. Nehezen viseltem, hogy ezt nem tudtam megtenni, amikor terhes voltam." - nyilatkozta a magazinnak. A kiadványban megjelent érzéki képeket Camilla Akrans készítette.

Ha Victoria Beckham stílusát pár szóban kellene meghatározni, akkor leginkább ezekkel a kifejezésekkel illetnénk: etxra nőies, különlegesen szabású ruhák, tűsarok, kifogástalan megjelenés. A Harper's Bazaar China borítóján azonban most úgy láthatjuk viszont, ahogy még sosem. Leginkább egy harcias amazon jut róla eszünkbe. A nem mindennapi fej- és hajdíszekkel koronázott, vibráló vörös frizura, a felborzolt szemöldökkel kombinált impresszív smink különleges drámaiságot és dinamizmust kölcsönöz a fotóknak. A szemet gyönyörködtető képeket Chen Man készítette.

 

Victoria Beckham - Harper's Bazaar UK címlap Victoria Beckham - Harper's Bazaar China címlap
Kapcsolódó divathírek:

Victoria Beckham - Harper's Bazaar UK címlap Victoria Beckham - Harper's Bazaar China címlap Victoria Beckham - Harper's Bazaar UK Victoria Beckham - Harper's Bazaar UK Victoria Beckham - Harper's Bazaar UK Victoria Beckham - Harper's Bazaar UK Victoria Beckham - Harper's Bazaar China Victoria Beckham - Harper's Bazaar China

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek