Nine premier

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. december 11., péntek 07:00

Nine premier

Szeressétek a feketét!

Együtt pózoltak a musical kaliforniai bemutatóján. Az énekesnő a szexi oldalát mutatta, míg Penelope inkább egy elegánsabb, kifinomultabb megjelenést választott.

Nicole Kidman L'Wren Scott ruhái után végre egy fekete darab, ami visszahozza a varázst. A spanyol színésznő vékony derekát gyönyörűen kihangsúlyozza, a cipő nagyon magas sarka pedig kicsit megbolondítja az összeállítást. Nem is hiányzik egyéb szín, és nem zavaró a harisnya. Pedig ez ritka.

Fergie sugárzott mélyen dekoltált Camilla and Marc minijében, szorosan hátrafogott hajjal. Természetesen megint a legszebb testrészén, a lábain van a hangsúly, és éppenhogy nem lépte át a határt azzal a kivágással. Ugyan most működik, de soha ne rakjatok ki mindent, elég közönséges tud lenni. Vagy a lábakon, vagy a dekoltázson akadjon meg a szem - a kettő együtt már sok lehet.

Nicole már megint hogy néz ki, és miért? Nem veszünk fel ekkora sarkú cipőt, hacsak nem mi vagyunk Michelle Obama. Egyszerűen azért, mert ronda.

Nine premier camilla and marc - Caraletta Frock Dress 560 dollár
Kapcsolódó divathírek:

Nine premier camilla and marc - Caraletta Frock Dress 560 dollár Penelope Cruz L'Wren Scott - 2010. tavasz Fergie és Penelope Fergie és Penelope Fergie - Nine premier Nicole Kidman - L'Wren Scott ruhában

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek