Broken Embraces premier

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. május 20., szerda 08:00

Broken Embraces premier

Cannes 2009.

Penelope Cruz a sajtótájékoztató utáni bemutatóra egy lila estélyi mellett döntött.

A színésznő a délelőtti tájékoztatóra egy bézs Dolce & Gabbana koktélruhát vett fel, színben passzoló Louboutin magassarkúval.

Bár estére egy gyomorrontáson volt túl, ez nem látszott meg rajta, szép volt Marchesa ruhájában. Az estélyi elég díszes és feltűnő színű volt ahhoz, hogy kevés ékszerrel párosítsa. Szerencsére a nyakát szabadon hagyta, így érvényesülhetett a pánt nélküli fazon. Tetszik a hátrafogott haj és a kevés smink - a ruha önmagában is elég volt, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Denise Rich - dalszövegíró - Emilio Pucci darabot választott, citromsárga színben. A nyakmegoldás érdekes, a sárga kistáska már sok.

Michelle Yeoh malajziai színésznő zöld estélyije volt a legszebb. A fazon, a szín és a csillogó pánt nagyon tetszik, a fülbevaló és karkötő pedig illik hozzá. Egyedül a frizurán kéne változtatni, borzalmas.

Broken Embraces premier Embraces premier és a Marchesa ruha a bemutatóteremben
Kapcsolódó divathírek:

Broken Embraces premier Embraces premier és a Marchesa ruha a bemutatóteremben Broken Embraces premier Broken Embraces premier Broken Embraces premier Broken Embraces premier és az Emilio Pucci ruha a kifutón Broken Embraces premier Broken Embraces premier Broken Embraces premier

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek