Mihalik Enikő modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Mihalik Enikő
Mihalik Enikő
Mihalik Enikő - Vogue naptár
Enikő - Vogue naptár

Mihalik Enikő

Születési dátum: 1987. május 11., hétfő
Születési hely: Békéscsaba, Magyarország
Lakhely: New York, USA
Cipő: 39
Ruha: 34
Magasság: 178 cm

A kezdetek:

1987-ben, május 11-én született Békéscsabán. Nem álmodozott arról, hogy modell lesz belőle, de 15 éves korában bevásárlás közben megszólították, és innen már ment minden, mint a karikacsapás. 2002-ben a magyar Elite Model Look versenyen első helyezést ért el, a nemzetközin negyedik lett. A Visage Management azonnal szerződést kötött vele.

Karrier:

Castingok és kisebb munkák következtek, majd nem sokkal később már Párizsban és Milánóban dolgozott. Ahogy befejezte a középiskolát, New Yorkba költözött, hogy minden energiáját a nemzetközi karrier felépítésének szentelje.

Igazából 2006-ban futott be. Olyan hirdetési kampányokhoz kérték fel, mint a Gucci, vagy a Retro reklámok, valamint i-D és V magazin címoldalakon pózolt.

Abban az évben Chanel divatbemutatón lépkedett, majd a következő évtől jöttek a többiek: Giorgio Armani, Byblos, Balmain, Christopher Kane, Derek Lam, Elie Saab, Nicole Miller, Max Azria, Monique Lhuillier, Jill Stuart, Donna Karan, Jason Wu, Kenzo, Givenchy, Emanuel Ungaro.

Szerepelt a Szex és New York moziváltozatában is. A divatbemutatón ő a második lány, aki a kifutón lépdel. Akadt egy kis malőr is a forgatás alatt - ahogy lelépett az emelvényről, megbotlott egy lámpában, és ráesett Sarah Jessica Parker színésznőre.  

Magánélet:

Nem sok ideje van, egyre több munkát kap, így örül, ha pihenhet. Szívesen utazgat, és van kint a szabadban. Szereti New York forgatagát, de Békéscsaba nyugalmát is. Ahogy lehetősége van rá, hazautazik a családjához, barátaihoz és szerelméhez, Müller Krisztiánhoz.

Hobbi:

pihenés, online kártyajátékok, hosszú séták, kirándulás


Kapcsolódó divathírek:

Mihalik Enikő Mihalik Enikő - Vogue naptár Enikő - i-D magazin címoldal MIhalik Enikő - V magazin Mihalik Enikő - Gucci Enikő - MaxMara MIhalik Enikő Eniko Mihalik - Lacoste backstage, 2009. tavasz/nyár

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Gabii
2009. július 22., szerda   11:48   #1

Én nagyra tartom Mihalik Enikőt aki a példaképem és nagyon örülök hogy végre egy magyar is képes volt ilyen sokra vinni!!!
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek