Fashion Week 2012 Párizs London Milánó magyar modellek

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. március 5., hétfő 23:45

Fashion Week magyar modellek nélkül?

Elképzelhetetlen

Nemrég még lelkesen, magyar modellek után kutatva néztük végig az egyes divathetek kreációit, de az elmúlt hónapokban ez a foglalatosságunk alább hagyott... mármint ami a böngészést illeti, hiszen lépten-nyomon büszekségeinkbe "botlunk", ami igazán szívmelengető érzés.

Mindenféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy hazánk lányai birtokolják a nemzetközi kifutókat, legalábbis keresve is nehezen találunk olyan show-t, ahol ne lennének jelen és ejtenék ámulatba a közönséget és a magyar rajongókat.

Minden évben büszkén nézegettük Mihalik Enikő képeit. Ez idén sem lesz másképp, hiszen a londoni eseményen többször is felbukkant, és nem lesz ez másképp a párizsi fashion week-en sem. A tavalyi és az idei év nagy visszatérője, Rajzák Kinga, aki nyughatatlanul hódítja meg a legnépszerűbb divatházak parkettjét. A legutóbbi francia divathét alkalmával Enikő és Kinga, Srej Zsófival karöltve vonultak végig a Chanel kifutóján. Reméljük, hogy hamarosan Sophie is felbukkan valamelyik neves divatház kreációjában.

A legújabb magyar sztármodellek is elindultak a világot jelentő deszkákon, Axente Vanessa egyből a Prada bemutatót nyithatta meg. Nem kisebb mutatvánnyal remekelt Kondás Kata, aki Jean Paul Gaultier alkotásban nyithatta meg és zárhatta a tervező produkcióját felvonultató láncot. Az új szezon magyar üdvöskéi közé tartoznak még Bogár Nikolett, 
Fórizs Adina és Jablonczky Mónika, akik szintén mindent elsöprő sikerrel szerepelnek a divatvilág fővárosaiban.

Rajzák Kinga, Burberry, London Mihalik Enikő, Issa, London
Kapcsolódó divathírek:

Kapcsolódó események:
Paris Fashion Week 2011-09-27
Rajzák Kinga, Burberry, London Mihalik Enikő, Issa, London Axente Vanessa, Prada, Milánó Kondás Kata, Jean Paul Gaultier, Párizs Bogár Nikolett, Nicolas Andreas Taralis, Párizs Fórizs Adina, Kinder Aggugini, London Jablonczky Mónika, Thierry Mugler, Párizs

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek