Gisele Bündchen a brit Vogue decemberi címlapján 2011

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2011. október 31., hétfő 10:05

Gisele Bündchen a Vogue címlapján

Brit Vogue magazin 2011 december

A brazil szupermodellel szerencsére ismét egyre többször találkozhatunk napjainkban. Most a brit Vogue címlapján tündököl, és a magazinnak adott interjúban a családjáról és saját személyiségéről mesél.

Gisele Bündchen 2009 februárjában ment hozzá a híres rögbi játékoshoz, Tom Bradyhez, a New England Patriots hátvédjéhez. Ő az apukája a két éves Benjaminnak, aki a pár közös gyermeke, és Gisele mostohafiának, John-nak. 

A férjről, Tom Brady-ről:
"Ő egy szelíd óriás. Nagyon büszke vagyok rá. Amikor kimegyek megnézni egy meccsét, akkor úgy viselkedem, mint egy pompomlány, fel-le ugrálok. Szenvedélyes embernek szüllettem, nem tudom, hogy ez áldás vagy átok."

Családjáról:
A gyönyörű modell elismerte, hogy otthonszerető típus, és a család nagyon fontos számára

"Rák a csillagjegyem, és otthonszerető vagyok. Nagyon élvezem, hogy biztonságban érezhetem magam és olyan emberek vesznek körül, akiket szeretek."

"Minden évben szervezünk egy közös családi nyaralást, ahol mindannyian ott vagyunk; a testvéreim és az ő családjuk, férjeik és a gyerekeik, illetve a szüleim. Ez az idő szent és sérthetetlen számomra."

Saját magáról:
"Az emberek azt hiszik, hogyha saját magukat helyezik előtérbe, önzővé válnak, de Tom megtanította nekem, - erre ő az élő példa - annak érdekében, hogy a legjobbat hozd ki magadból, elsősorban a saját igényeidet kell tiszteletben tartani. Ha a saját igényeimnek teszek eleget legelőször, akkor leszek a legjobb feleség, a legjobb anya, a legjobb testvér és a legjobb barát, ebből mindenkinek előnye származik."

 

Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján
Kapcsolódó divathírek:

Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján Gisele Bündchen a Vogue címlapján

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek