Christian Dior és Vivienne Westwood

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. március 7., szombat 09:00

Christian Dior és Vivienne Westwood

Fashion Week Párizsban

Március 6-ra tervezték a Dior és Westwood bemutatót. Mindkettőnél nagy figyelmet fordítottak a körítésre, és jól megtervezett fények, zene és díszlet szolgálták az aláfestést.

Bár Christian Dior kollekciójának hangulatát mi nem kaptuk el, nem kerültünk a hatása alá, John Galliano tervezései biztosan sokaknak tetszenek. A modellek lesimított, hajcsatokkal teletűzdelt, vagy kalap alá rejtett frizurája, vékony szemöldöke és óriási pillája is fő témát, az ázsiai hatást hivatott erősíteni.

Háremnadrágok, alul szűkített szoknyák, díszes brokátok lepték el a kifutót. A Jourdan Dunn modellen lévő rózsaszín ruhát szívesen viselnénk, de ezen kívül túlságosan nehezek az anyagok, és nem tetszenek az ezüst minták. Számunkra a kollekcióból hiányzik a könnyedség - talán Galliano couture tervezőnek kiválóbb, mint ready-to-wear designer-nek.

Vivenne Westwood tervezései valamiért tetszenek. Punkosak, szertelenek, bohókásak - amiket általában Westwood darabjaihoz kapcsolunk. Pamela Anderson egyáltalán nem modell alkat, még csak nem is szép, de mivel a tervezőnő mindig a furcsaságairól volt híres, az egykori playmate-et kifutóra küldte, és egyáltalán nem volt oda nem illő. Először angyalszárnyakkal jelent meg, majd még kétszer láthattuk, utoljára estélyi öltözékben. Tetszenek a cipők, főleg azok horgolt részletei.

Christian Dior 2009/10. ősz/tél Christian Dior 2009/10. ősz/tél

Christian Dior 2009/10. ősz/tél Christian Dior 2009/10. ősz/tél Christian Dior 2009/10. ősz/tél Vivienne Westwood - Pamela Anderson Vivienne Westwood cipői - 2009/10. ősz/tél Vivienne Westwood 2009/10. ősz/tél Vivienne Westwood 2009/10. ősz/tél Vivienne Westwood 2009/10. ősz/tél Vivienne Westwood és Pamela Anderson a bemutató végén

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Amakiir
2009. október 15., csütörtök   12:50   #3

Hmm, úgy látszik nem tűnt fel, hogy ki is az a szőke nő! Tényleg nem rosszak a rucik!
Válasz erre


fashiooon
2009. március 7., szombat   17:28   #2

úúúúúúúúúúúúúúú, nekem a cipők, imáááááááááádom őket, hej
Válasz erre


Guti
2009. március 7., szombat   10:46   #1

Nekem a szőke szárnyruha tetszene csak, ha nem lenne focizokniban a csaj!
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek