Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre Kedd reggel Posh egyedül hagyta el a szállodáját, Daviddel pedig előző nap, hétfő délután mozdultak ki, hogy szétnézzenek kicsit a városban.

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2008. június 2., hétfő 20:00

Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre

Sztárdivat

Kedd reggel Posh egyedül hagyta el a szállodáját, Daviddel pedig előző nap, hétfő délután mozdultak ki, hogy szétnézzenek kicsit a városban.

A keddi Prada öltözéke elismerést érdemel, bár az Alexander McQueen cipő (kb. 110 000 HUF) orra nem nyerte el a tetszésünket. Talán az ezüst jobb választás lett volna.

A hétfői kiruccanáson a fehér ing, magasított derekú szoknya jól állt rajta, az összhatás tökéletes a Louboutin cipővel és a Hermès táskával. Így szeretjük Posh-t felöltözve látni, ilyenkor csillan meg remek ízlése.

Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre Alexander McQueen Square Toe Pump - gold

Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre Alexander McQueen Square Toe Pump - gold Alexander McQueen Square Toe Pump - silver Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre Victoria-t New Yorkban kapták lencsevégre Victoria és David New Yorkban Victoria és David New Yorkban

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek