Valentina Zelyaeva modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Valentina Zelyaeva
Valentina Zelyaeva
Valentina Zelyaeva - Elle
Valentina Zelyaeva - Elle címlapon

Valentina Zelyaeva

Születési név: Valentina Zeliaeva
Születési dátum: 1982. október 11., hétfő
Születési hely: Moszkva, Oroszország
Lakhely: New York, USA
Cipő: 39
Ruha: 34
Magasság: 177 cm

A kezdetek:

1982. október 11-én született Moszkvában. 15 éves korában egy barátján keresztük szerezte meg annak a modellügynökségnek a névjegykártyáját, ahol első munkáit kapta. Bár valószínűleg azonnal szerződést kötöttek volna vele, félénksége megakadályozta abban, hogy felhívja a megadott számot. Csak hónapok múlva tárcsázott.

Addig várt, míg édesanyja beleegyezett, hogy elkíséri. A próbafotók alapján nyilvánvalóvá vált a lány született tehetsége, és rögtön szerződtették. Kilépett a gimnáziumból, hogy egy modell iskolába járhasson, és megtanulja a járás és pózolás minden csínját-bínját.

Karrier:

Az első komoly munkát 2003. szeptemberében bízták rá. Cynthia Steffe ruháiban vonulhatott végig a kifutón, hogy a következő években már olyan tervezők divatbemutatóin lépkedjen, mint Balenciaga, Calvin Klein, Christian Dior, Chloe, D&G, Donna Karan, Dsquared2, Elie Saab, Gianfranco Ferre, Gucci, Hermes, John Galliano, Kenzo, Lanvin, Louis Vuitton, Monique Lhuillier, Nina Ricci, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Valentino, vagy akár Versace, hogy csak néhányat említsünk.


Reklámkampányt készített vele a Calvin Klein, a L'Oreal, a Ralph Lauren (aki múzsájának nevezte), a Tommy Hilfiger, a Victoria's Secret márka, és világhírű magazinok - Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Glamour, Velvet - címoldaláról mosolygott.

2008. áprilisában a spanyol Elle részére egy másik szupermodell, Helena Christensen fényképezte.

Érdekesség:

Arra az intézkedésre reagálva, hogy kitiltják a túl vékony modelleket a kifutókról, megemlítette: "We are skinny, this is our work. There are lots of overweight people working in offices but I'm not going to say 'This girl is fat, she can't work in an office.'" (Vékonyak vagyunk - ez a munkánk. Jónéhány túlsúlyos ember végez irodai munkát, én mégsem mondom, hogy 'ez a lány dagadt, nem dolgozhat egy irodában'.

Hobbi:

utazgatás, lazítás a családdal


Kapcsolódó divathírek:

Valentina Zelyaeva Valentina Zelyaeva - Elle Valentina Zelyaeva Valentina Zelyaeva Valentina Zelyaeva - Ralph Lauren Valentina Zelyaeva - Ralph Lauren Valentina Zelyaeva

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek