A misztikus tusvonal készítése

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
A misztikus tusvonal
A misztikus tusvonal
A misztikus tusvonal
2012. május 14., hétfő 10:24

A misztikus tusvonal

Sminktanácsok Gräff Dóra - Professzionális Sminkestől

Gondolom, sokan vagytok úgy a tusvonallal, hogy szép is, jó is, kiemeli a tekintetet, de nem használod, mert a végeredmény teljesen más, mint amit reméltél.

Ahhoz, hogy egyenletes és precíz vonalat húzz a pillatövekhez, egyrészt meg kell találnod azt a típusú anyagot illetve technikailag azt a megfelelő tust, amivel elkészítheted azt. Létezik filc végű tus, hagyományos vékony ecsetes tus, vastag ecsetes tus, de használhatsz fekete krém állagú festéket vagy gélt is, amit az ehhez külön megvásárolt tusecsettel tudsz felvinni. Én a hagyományost részesítem előnyben és abból is a vékony ecsetes végűt.

A tusvonal vastagsága és hossza, mindig saját szemünk arányaitól függ. A vonal meghúzásánál, - főleg ha még nem vagyunk benne elég gyakorlottak - mindig apróbb mozdulatokkal kezdjünk, hiszen a sok apró mozdulattal, sokkal könnyebb felépíteni egy szép ívet, mint az elején meghúzni egy vastag vonalat, amit aztán nem tudunk korrigálni és elkenjük az egészet.

A szemhéjunkat ajánlatos egy természetesebb, natúr színnel, világos barnával, világos lilával esetleg bézs árnyalattal kiemelni, hogy a fekete tus domináljon.

A lépések:

1. Nézz lefelé és lazítsd el a szemhéjadat. Mindig vékony vonallal kezdünk, egészen a szem belső zugából húzzuk meg, amit a szemhéj közepe felé elkezdünk enyhén megvastagítani.

2. A szemhéj vége felé haladva meghúzzuk a felfelé menő ívet. Ez a vonal úgy viszonyul a szemed ívéhez, mintha az alsó szemhéj végét hosszabbítanánk meg felfelé.

3. A végső ív meghúzásánál mi döntjük el, hogy mennyire szeretnénk a tusvonalunkat megvastagítani. A felső szemhéj végénél, egészen az utolsó szempilla tövéig is dolgozzuk be az anyagot.

4. Ha a tusvonal közben elkenődött vagy olyan helyre került, ahova nem szeretted volna, várd meg amíg megszárad és amikor már teljesen száraz, fogj egy fülpiszkálót és söpörd le vele. Ha nem így teszel, csak még jobban elkened.

 

Gräff Dóra – Professzionális Sminkes
www.doragraff.com
www.facebook.com/doragraff

 


Kapcsolódó cikkek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek