Selita Ebanks modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Selita Ebanks
Selita Ebanks a színfalak mögött - Victoria's Secret
Selita Ebanks
Selita Ebanks - VS

Selita Ebanks

Születési dátum: 1983. február 15., kedd
Születési hely: George Town, Kajmán szigetek - Brit fennhatóság alatt
Lakhely: Los Angeles, USA
Cipő: 41
Ruha: 34
Magasság: 177 cm

A kezdetek:

1983. február 15-én született George Town-ban, a Kajmán-szigeteken. Szépségét kajmán, jamaikai és indiai ősöktől örökölte. Hatalmas családban nőtt fel 7 fiútestvérrel együtt, aminek hatására igen korán kosarazni, focizni, teniszezni kezdett. Nem voltak tehetősek, sokszor még cipőre sem telt, ezért előfordult, hogy még iskolába is mezítláb jártak. Az oktatásáért édesanyja mindent megtett, és bátorította, hogy a tananyagon kívül is tanuljon. Mielőtt modellkedni kezdett, ügyvédnek készült.

Karrier:

17 éves korában fedezte fel az Elite Model Management ügynöke. Karrierje hamar beindult, együtt dolgozhatott Peter Lindbergh, Bruce Weber, Steven Klein, Carter Smith, Mikael Jansson fotósokkal olyan kampányokban, mint például Ralph Lauren, Levi's, Tommy Hilfiger.

A Victoria's Secret divatshow-ján 2005-ben debütált Izabel Goularttal. Azóta már aláírt szerződéssel hivatalosan is egyike a márka angyalainak. Tyra Banks kolléganőjét tartja mentorának, aki nagyon büszke volt arra, hogy egy újabb fekete nő csatlakozott a Victoria's Secrethez.

2007-ben kiválasztották, és ő viselhette a Very Sexy Holiday Fantasy Bra Set együttesét, amely 4 500 000 dolláros értékkel bírt, és amelyen a gyémántokon kívül rubintok, sárga zafírok és smaragdok kaptak helyet. Nemcsak a katalógusban, hanem az azévi decemberi divatshow-n is ő hordta.

Az első Sports Illustrated fotója a 2007-es katalógusban kapott helyet. Vendégszerepelt a How I Met Your Mother című sorozat The Yips epizódjában Miranda Kerr, Heidi Klum, Adriana Lima, Marisa Miller és Alessandra Ambrosio kolleganőivel.

Mindenféle területen szeretné kipróbálni magát, így felénekelt pár dalt, és színészkedett a South Beach egyes epizódjaiban, valamint Lenny Kravitz Again című videoklipjében.

Magánélet:

Nick Cannon rapper, színész és komikus jegyese volt egészen 2007. októberéig, amikor felbontották az eljegyzést.

Hobbi:

könyvírás


Kapcsolódó divathírek:

Selita Ebanks Selita Ebanks Selita Ebanks Selita Ebanks Selita Ebanks - Sport's Illustrated Selita Ebanks - SI Selita Ebanks - SI Selita Ebanks - Cannes

Kapcsolódó divattervezők

Donna Karan

Donna Karan

divattervező
1948-10-02
Donna Karan divattervező

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek