Rihanna Glamour címlapja

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. november 3., kedd 22:00

Rihanna Glamour címlapja

2009. decemberében

RiRi-ről egy aranyos, mosolygós kép készült a magazin következő számához. Ritkán látjuk így - bár stílusát nem hazudtolta meg, és néhány tüskés karkötőt választott kiegészítőül.

A november 10-én újságostandokra kerülő decemberi kiadványban az énekesnő végre megnyílik, és beszél a Chris Brown-féle esetről.

"I went to sleep as Rihanna and woke up as Britney Spears. That was the level of media chaos that happened the next day."

A többféle címlap azokat a hölgyeket vonultatja fel, akik idén nyerték el a minden évben kiosztásra kerülő Glamour Woman of The Year elismeréseket, mint például Dr. Maya Angelou, Dr. Jane Aronson, Laura Ling, Euna Lee, Marissa Mayer, Stella McCartney, Amy Poehler, Susan Rice, Maria Shriver, Serena Williams és Michelle Obama.

A barbadosi lány tanulságként szeretne szolgálni az akkori helyzetében lévő nőknek. A család/barátok segítségével most erősebb, mint valaha. Nemsokára a boltokba kerülő új albumán - Rated R - a nyolc hónapot igénylő felépüléssel együtt járó érzésekről énekel. Szerencsére az ő története jól végződött, és boldog, hogy ott tart, ahol. Már csak a nagy szerelemre vár.

"I've put everything I've wanted to say for the past eight months into my music. [My new album] is super fearless -- which is exactly how I feel right now. I am in a really good place."

A támadás óta interjút is most először ad az ABC Good Morning America show-ja részére, csütörtökön. Egyébként sokak szerint nem kellett volna elnyernie egy ilyen díjat, hiszen semmit nem tett a nők elleni erőszak csökkentése/megszüntetése ellen.

Frissítés: http://www.youtube.com/watch?v=iUMogL1zLN0&feature=related

Rihanna Glamour címlapja Balmain - 2009. ősz
Kapcsolódó divathírek:

Rihanna Glamour címlapja Balmain - 2009. ősz Rihanna - decemberi Glamour Michelle Obama - decemberi Glamour

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek