Rihanna saját márkát kelt életre

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. március 21., szerda 10:00

Rihanna saját márkát kelt életre

és színészkedik is

Rihanna ismét tervezésre adta a fejét és ezúttal saját márkával szeretné elnyerni a divatszakma tetszését. A Vogue címlaplány, aki az Armanival együttműködve mostanában halmozza a sikereket - tavaly a legszexisebb reklámnak választották közös kampányukat - kijelentette, hogy színészi karrierjével párhuzamosan ez az a terület, melyet komolyan fontolóra vesz.

“Valóban ki szeretném magam fejezni egy saját divatmárka megteremtésével” - nyilatkozta. “Tervezni szeretnék. Ez is egy út, ahol sikereket szeretnék elérni, ezért profi tervezőkkel dolgozom. Olyan tervezőkkel és cégekkel, akiket tisztelek. Szeretném megalapozni az emberek bizalmát mielőtt kijelenteném, hogy; “Vedd meg, mert ez az enyém.””

Rihanna a pletykák szerint kollekciót tervez a River Island-nak, ez a feltevés azután került nyilvánosságra, miután a híresség meglátogatta a márka londoni székhelyét. Rihanna szóvivője elmondta, hogy igazából személyes okok miatt járt ott a színész palánta, nem pedig üzleti céllal.

Egyébként Rihanna első filmje, a “Battleship” amiben egy fegyverspecialistát játszik, következő hónapban kerül a mozivászonra.

Rihanna saját márkát kelt életre Rihanna saját márkát kelt életre
Kapcsolódó divathírek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek