Rihanna

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. április 5., csütörtök 23:45

Rihanna

Elle címlap

Rihanna a tőle megszokott különc és merész stílusban pózol az amerikai Elle májusi címlapján. Az extravagáns megjelenést kölcsönző sárga, szegecses Versace ruhakölteményt a legjobb választás volt pink szájszínnel kombinálni.

A Tom Munro készítette képek mellett olvasható interjúban az énekesnő több érdekes dologról is beszámol, többek között arról, hogyan tekint vissza az ex-pasijával, Chris Brownnal történtekre.

Úgy gondolja, hogy sokkal erősebb lett. Fátylat borít a múltra és talán még egy duóra is összeáll a heves vérmérsékletű, amerikai énekessel. A barbadosi szépség nehezen érti meg, hogy döntése miért osztja és botránkoztatja meg a közvéleményt. Attól, hogy ezt az utat választotta, még ugyanaz az ember marad, mint, aki volt.

A gyerekvállalással kapcsolatban is kifejtette az álláspontját. Ha úgy érzi, hogy eljött az idő, akkor nem fog hezitálni. Hogy mikor jön el ez a pillanat azt nem tudja, lehet, hogy holnap, lehet, hogy 20 év múlva. Ahhoz, hogy ez a kép összeálljon természetesen először meg szeretné találni álmai férfiját. “Úgy érzem ez mindenkinek nehéz feladat” - nyilatkozta az énekesnő. Nem gondolja, hogy nehezebb helyzetben lenne csak azért, mert híres. Számára az a lényeg, hogy ráleljen arra az emberre, aki mellett kiegyensúlyozottnak érzi magát, és akiért hajlandó lenne lazítani feszített napirendjén is.

Rihanna Rihanna
Kapcsolódó divathírek:

Rihanna Rihanna Rihanna Rihanna Rihanna

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek