Rebecca Romijn modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn - Bebe

Rebecca Romijn

Születési név: Rebecca Alie Romijn
Születési dátum: 1972. november 6., hétfő
Születési hely: Berkeley, USA
Lakhely: Los Angeles, USA
Cipő: 41
Ruha: 34
Magasság: 179 cm

A kezdetek:

1972. november 6-án született Kaliforniában. Szülei Elizabeth - tanárnő és szerző - és Jaap, bútorkészítő, hétéves korában elváltak. Felmenői hollandok.

A Berkeley Gimnáziumban érettségizett, majd Santa Cruzba ment egyetemre, és az énektanulást vette fel szakiránynak. Nemsokára azonban inkább utazni szeretett volna, ám mivel a költségvetéséből ezt nem engedhette meg magának, egy ismerőse bemutatta egy épp ott tartózkodó tehetségkutatónak, akinek a javaslatára több, mint két évre Párizsba költözött, és modellkedni kezdett.

Karrier:

Nemsokára a francia Elle címlapján pózolt, és szerződést kötött a Biotherm céggel, a Christian Diorral és az Escadaval. Karrierje gyorsan ívelt felfelé, és hazatérve már Bebe, Furla, Got Milk?, La Perla, Maybelline, Pantene Pro V, Tommy Hilfiger hirdetésekben szerepelt.

Hírnevet a Victoria's Secret és a Sport Illustrated hoztak neki. A kifutón főként Chantal Thomass és Victoria's Secret kreációkat mutatott be. 1996-ban azonban beleunt a modellkedésbe, és megpróbálkozott a színészettel. A Jóbarátokban mutatkozott be Ross barátnőjeként. Kevéssel ezután gyerekkori álma valósult meg; műsorvezetőként MTV House of Style című műsorában Daisy Fuentest váltotta le.

1998-ban a Dirty Work-ben, majd egy évre rá már az Austin Powers-ben szerepelt. Egy kis időre visszatért a sorozatokhoz, és szerepelt a Just Shoot Me néhány epizódjában 1999 őszén. A nagy sikerre való tekintettel a producerek felkérték további vendégszereplésekre.

Eljátszotta Hugh Hefner exfeleségét a Hefner: Unauthorized című filmben, majd jött a nagy áttörés, és megkapta Mistyque szerepét az X-Men mindhárom részében. 2002-ben a Rollerballban játszott, és még ugyanabban az évben főszerepet kapott Brian de Palma Femme Fatale-jában. 2004-ben a The Punisher, majd később Robert de Niro és Greg Kinnear partnereként a Godsendben volt látható. 2006-ban a Man About Town és az Alibi filmekben tűnt fel.

Megkapta a főszerepet a Pepper Dennis-ben, ahol megcsillanthatta színészi, énekesi, komikusi tehetségét. 2007. januárjában az Ugly Betty című sorozatba állandó szereplőnek szerződtették, novemberben pedig vendégszerepelt férje mellett a Carpoolers-ben.

Magánélet:

1998. szeptember 19-én John Stamos színészhez ment hozzá, és a nevét is Romijn-Stamosra változtatta. 2004. áprilisában szakítottak, és rá egy évre kimondták a válást is. Visszatért eredeti nevéhez. 2005. szeptemberében Jerry O'Conell eljegyezte, és 2007. július 14-én megesküdtek.

Hobbi:

főzésRebecca Romijn Rebecca Romijn Rebecca Romijn Rebecca Romijn Rebecca Romijn - Bebe Rebecca Romijn - Bebe Rebecca Romijn - La Perla Rebecca Romijn - La Perla Rebecca Romijn - La Perla Rebecca Romijn - X-men

Kapcsolódó kiadványok

Allure

kiadvány
Allure kiadvány

Cosmopolitan

kiadvány
Cosmopolitan kiadvány

Elle

kiadvány
Elle kiadvány

Glamour

kiadvány
Glamour kiadvány

Harper's Bazaar

kiadvány
Harper's Bazaar kiadvány

Marie Claire

kiadvány
Marie Claire kiadvány

Vogue

kiadvány
Vogue kiadvány

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2022 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek