Rebecca Romijn modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn - Bebe

Rebecca Romijn

Születési név: Rebecca Alie Romijn
Születési dátum: 1972. november 6., hétfő
Születési hely: Berkeley, USA
Lakhely: Los Angeles, USA
Cipő: 41
Ruha: 34
Magasság: 179 cm

A kezdetek:

1972. november 6-án született Kaliforniában. Szülei Elizabeth - tanárnő és szerző - és Jaap, bútorkészítő, hétéves korában elváltak. Felmenői hollandok.

A Berkeley Gimnáziumban érettségizett, majd Santa Cruzba ment egyetemre, és az énektanulást vette fel szakiránynak. Nemsokára azonban inkább utazni szeretett volna, ám mivel a költségvetéséből ezt nem engedhette meg magának, egy ismerőse bemutatta egy épp ott tartózkodó tehetségkutatónak, akinek a javaslatára több, mint két évre Párizsba költözött, és modellkedni kezdett.

Karrier:

Nemsokára a francia Elle címlapján pózolt, és szerződést kötött a Biotherm céggel, a Christian Diorral és az Escadaval. Karrierje gyorsan ívelt felfelé, és hazatérve már Bebe, Furla, Got Milk?, La Perla, Maybelline, Pantene Pro V, Tommy Hilfiger hirdetésekben szerepelt.

Hírnevet a Victoria's Secret és a Sport Illustrated hoztak neki. A kifutón főként Chantal Thomass és Victoria's Secret kreációkat mutatott be. 1996-ban azonban beleunt a modellkedésbe, és megpróbálkozott a színészettel. A Jóbarátokban mutatkozott be Ross barátnőjeként. Kevéssel ezután gyerekkori álma valósult meg; műsorvezetőként MTV House of Style című műsorában Daisy Fuentest váltotta le.

1998-ban a Dirty Work-ben, majd egy évre rá már az Austin Powers-ben szerepelt. Egy kis időre visszatért a sorozatokhoz, és szerepelt a Just Shoot Me néhány epizódjában 1999 őszén. A nagy sikerre való tekintettel a producerek felkérték további vendégszereplésekre.

Eljátszotta Hugh Hefner exfeleségét a Hefner: Unauthorized című filmben, majd jött a nagy áttörés, és megkapta Mistyque szerepét az X-Men mindhárom részében. 2002-ben a Rollerballban játszott, és még ugyanabban az évben főszerepet kapott Brian de Palma Femme Fatale-jában. 2004-ben a The Punisher, majd később Robert de Niro és Greg Kinnear partnereként a Godsendben volt látható. 2006-ban a Man About Town és az Alibi filmekben tűnt fel.

Megkapta a főszerepet a Pepper Dennis-ben, ahol megcsillanthatta színészi, énekesi, komikusi tehetségét. 2007. januárjában az Ugly Betty című sorozatba állandó szereplőnek szerződtették, novemberben pedig vendégszerepelt férje mellett a Carpoolers-ben.

Magánélet:

1998. szeptember 19-én John Stamos színészhez ment hozzá, és a nevét is Romijn-Stamosra változtatta. 2004. áprilisában szakítottak, és rá egy évre kimondták a válást is. Visszatért eredeti nevéhez. 2005. szeptemberében Jerry O'Conell eljegyezte, és 2007. július 14-én megesküdtek.

Hobbi:

főzésRebecca Romijn Rebecca Romijn Rebecca Romijn Rebecca Romijn Rebecca Romijn - Bebe Rebecca Romijn - Bebe Rebecca Romijn - La Perla Rebecca Romijn - La Perla Rebecca Romijn - La Perla Rebecca Romijn - X-men

Kapcsolódó kiadványok

Allure - Kate Moss - 1994. december USA

Allure

kiadvány
Allure kiadvány
ausztrál Cosmopolitan - Gisele Bundchen

Cosmopolitan

kiadvány
Cosmopolitan kiadvány
olasz Elle - 2008. 06.

Elle

kiadvány
Elle kiadvány
Glamour - Rebecca Romijn

Glamour

kiadvány
Glamour kiadvány
Harper's Bazaar - 1966.

Harper's Bazaar

kiadvány
Harper's Bazaar kiadvány
Marie Claire - 2007. július, spanyol verzió, Milla Jovovich

Marie Claire

kiadvány
Marie Claire kiadvány
amerikai Vogue - 2008. 04.

Vogue

kiadvány
Vogue kiadvány

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek