Párizsi divatbemutatók

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. március 13., péntek 08:55

Párizsi divatbemutatók

Hermès, Elie Saab, Chloé

A kollekciók szebb darabjai a március 11-ei divatbemutatókról. Mindháromban találtunk nekünk tetsző darabokat, de ennél különlegesebb kreációkra számítottunk.

John Galliano saját bemutatójától nem voltunk elragadtatva, nem tetszettek az öltözékek, a körítés, a modellek smink- és hajviselete.

  • Hermès bemutatóján sem alkotott magával ragadó ruhákat. Modelljeit pilótasapkában és szemüvegben, küldte kifutóra a Casablanca zenéjére. Jellemző színek a barna, a szürke és a fekete. Sok szőrmét használt gallérokra, kabátujjakra. A bőrből készült darabok a cég hírnevéhez méltóan tökéletesen kidolgozottak, gyönyörűek voltak, csakúgy, mint a világszerte ismert táskáik. Itt is láthattunk felsőcombig érő csizmákat, hosszú kesztyűket. Az öveket imádtuk.
  • Elie Saab kevésbé pompás, nappalra is viselhető kollekciót vonultatott fel. Haute couture tervezőként nem kellett határt szabni fantáziájának, a ready-to-wear öltözékeknél azonban az volt a cél, hogy a vörös szőnyegen kívül is hordható darabokat készítsen. Jellemzőek az egyszerű ruhák, magas derekú nadrágok, szőrmebolerók. Ennél talán kicsit jobbat vártunk.
  • A Chloé tervezője, Hannah MacGibbon bő nadrágokkal és felsőkkel rukkolt elő fehér, bézs, barna színekben. Az anyagok lágy esésűek, selymesek, leginkább a nyarat idéznek.

John Galliano - 2009/10. ősz/tél Hermès 2009/10. ősz/tél

John Galliano - 2009/10. ősz/tél Hermès 2009/10. ősz/tél Elie Saab - 2009/10. ősz/tél Chloé - 2009/10. ősz/tél

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek