A párizsi divathét meglepetése: Kanye West 2012-es tavaszi/nyári Dw kollekciója

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2011. október 2., vasárnap 23:45

A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója

Kanye West

A párizsi divathét keretén belül lepleződött le Kanye West legújabb 2012-es tavaszi/nyári női kollekciója, melyet édesanyja (Donda West) emlékének tiszteletére, "Dw" névvel fémjelezett a rapper.

Eddig csak lelkes résztvevőként láthattuk Kanye Westet a divatbemutatók első soraiban, most azonban előrukkolt saját pret-a-porter kolleckiójával, mely biztató kezdetnek bizonyul, bár a szakmától kapott jócskán hideget-meleget.

A kollekció hemzsegett a különleges szabású dekoltázsoktól, a mérvadó színei pedig a fekete, fehér és bézs voltak.

Nem titok, hogy Kanye West rajong a magyar nőkért, Mihalik Enikő pedig olyan nagy hatással van rá, hogy már többször kifejezte hódolatát a szupermodell iránt. A rapper, és természetesen a mi legnagyobb örömünkre, két magyar származású modell is végigvonult a kifutón, Mihalik Enikő mellett, Rajzák Kinga is feltűnt.

Kíváncsian várjuk a folytatást.

Zenei tehetsége vitathatatlan. Reméljük, hogy a divatvilágnak is érdekes színfoltja lesz!

 

A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója Mihalik Enikő - Kanye West Dw 2012 tavasz/nyár kollekciója
Kapcsolódó divathírek:

A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója Mihalik Enikő - Kanye West Dw 2012 tavasz/nyár kollekciója Rajzák Kinga - Kanye West Dw 2012 tavasz/nyár kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója A párizsi divathét meglepetése: Kanye West kollekciója

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2023 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek