Palvin Barbara a francia ELLE magazin szeptemberi címlapján

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2011. szeptember 25., vasárnap 11:00

Palvin Barbara a francia ELLE magazin címlapján

ELLE magazin

A magyar modellszakma fiatal üstököse, Palvin Barbi prezentálja az aktuális sminktrendeket a francia ELLE magazinban. Az érzéki fotósorozatot Jan Welters készítette a hazai szépségről.

Az idei őszi sminkirányzatot a drámai hatást keltő szempillák és ajkak, illetve a hangsúlyos, füstös szemek kombinációja határozza meg. A tökéletes összeállítást Julie Chanut stylist menedzselte, Olivier Lebrun mesterfodrász közreműködésével.

Szívesen kísérjük figyelemmel Barbi pályafutását, mert igazán különleges és őrületesen tehetséges színfoltja a modellvilágnak. Reméljük, hogy hamarosan ismét hallunk róla, és újabb divatanyaggal örvendeztet meg minket!

Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján

Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján Palvin Barbara a francia ELLE magazin szemptemberi címlapján

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek