Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. március 16., hétfő 23:50

Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat

Szomorú hír

Bár az utóbbi időben kreált kollekciók miatt a kritikák az egekbe magasztalták a tervezőt, ez mégsem volt elég ahhoz, hogy az eladások is pozitív tendenciát mutassanak.

A Nina Ricci kreatív igazgatója alatt a divatház nem produkált elégséges eladási rátát ahhoz, hogy ne váljanak meg a tervezőtől.

Azért sajnáljuk, mert a március ötödikei, Párizsban bemutatott 2009/10. őszi/téli kollekciótól egyszerűen leesett az állunk. Olyan darabokat tudott tervezni, amelyek kiemelkedtek a többi divatbemutató ruhái közül.

Hordható, elegáns, mégis vagányan divatos öltözékei bármelyik vörös szőnyegen megállnák a helyüket. Úgy látjuk, feldobta a divatházat, kicsit újított az arról kialakított képen. Reese Witherspoon és Sarah Jessica Parker ezt átérezte, és visszavitték a Nina Riccit a vörös szőnyegre. A spanyol Puig Group vállalat - amely a márkát birtokolja - azonban gyorsabb és látványosabb növekedést szeretne látni, ezért döntöttek a csere mellett.

Szerződése októberben fog lejárni, és nem újítják meg. Aminek örülünk, az az, hogy Theyskens létrehozza saját divatházát - az előkészületek már elkezdődtek. Az eddigiek alapján remek kollekciók fognak kikerülni kezei alól, és legalább végre önmaga ura lehet.

Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat
Kapcsolódó divathírek:

Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat Olivier Theyskens elhagyja a Nina Ricci divatházat

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

AmonRe
2009. március 17., kedd   12:11   #2

Tetszenek ezek a ruhák, de így járt az emberünk. Biztos volt valami hátsó történet is:D
Válasz erre


Guti
2009. március 17., kedd   12:05   #1

Ez a csávó hogy néz ki O,o. Nagyon kemééééény!
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek