Október 3. PARIS FASHION WEEK

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. október 4., vasárnap 15:00

Október 3. PARIS FASHION WEEK

Jean Paul Gaultier

A negyedik napon, este hét órakor tartotta 52 darabból álló divatbemutatóját.

Természetesen a legfelkapottabb modellek közé tartozó Magdalena Frackowiak, Arlenis Sosa, Natasha Poly, Anja Rubik, Lakshmi Menon és Sasha Pivovarova is a kollekciót felvonultató lányok között volt - ez nem is okozott meglepetést. Amitől leesett az állunk az az, hogy a terhes Jourdann Dunn is színre lépett. Hasat takaró szerelésében nem látszódott, hogy nemsokára - decemberben - szülni fog.

A Jean Paul Gaultier - től megszokott teátrális kosztümöket láthattuk, tetőtől talpig tökéletes kiegészítőkkel kombinálva. Mindig figyel az apróságokra is, és ez most is így történt. Az utolsó részletig.

Farmerruhák, katonai stílusú öltözékek bakanccsal párosítva, sapkákkal, fonatokkal, feltupírozott hajakkal megbolondítva. Piros-fehér, fekete-fehér, szakadt megjelenések, színkavalkád, extrém karkötők, nyakláncok, fülbevalók. Szerettük.

Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Lakshmi Menon a Gaultier bemutatón
Kapcsolódó divathírek:

Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Lakshmi Menon a Gaultier bemutatón Magdalena Frackowiak a Gaultier bemutatón Natasha Poly a Gaultier bemutatón Arlenis Sosa a Gaultier bemutatón Sasha Pivovarova a Gaultier bemutatón Anja Rubik a Gaultier bemutatón Jourdan Dunn a Jean Paul Gaultier bemutatón Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier - 2010. tavasz Jean Paul Gaultier

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek