Naomi Campbell jól néz ki

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. szeptember 10., hétfő 15:15

Naomi Campbell jól néz ki

Pinko 2012 őszi/téli kampány

A 42 éves modell érzéki kisugárzása teljesen lenyűgözött minket. A Pinko legújabb kampányához készült fotókon csak úgy ragyog.

Naomi 25 éve modellkedik, de továbbra is keresett modell. Tökéletes alakjáért és kisimult arcbőréért nem csak a Photoshop felelős. A modell valóban bombaformában tündököl. Egyetlen szépséghibája van, mégpedig, hogy sajnos kopaszodik. Karrierje alatt számtalanszor igénybevett és pótolt hajkoronája most bosszút állt rajta és egy része elhagyta a szupermodellt. A megoldás még várat magára, hiszen nem tudni, hogy Naomi makacs frizurája képes lesz-e saját rehabilitációjára vagy pedig hajbeültetéssel kell pótolni a párductestű sztár sörényét. A stílusos hajpánt telitalálat volt, így a kellemetlen problémának nyoma sincs a képeken.

A divatikon nagyszerű kapcsolatot ápol az olasz divatházzal. Pietro Negra, a Pinko vezetőjének nyilatkozata is ezt támasztja alá. “Roppantul igényes, sokkal inkább magával, mint másokkal szemben. Nagyon elkötelezett a munkájával kapcsolatban, mindent megtesz azért, hogy a legjobbat hozza ki magából, épp emiatt nagyon könnyű tolerálni a heves dühkitöréseit. - adta hírül az Amuse magazinnak.

Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány
Kapcsolódó divathírek:

Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány Naomi Campbell - Pinko 2012 őszi/téli kampány

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek