Miranda Kerr modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Miranda Kerr
Miranda Kerr
Miranda Kerr - Victoria's Secret
Miranda Kerr - Victoria's Secret

Miranda Kerr

Születési név: Miranda May Kerr
Születési dátum: 1985. április 20., szombat
Születési hely: Gunnedah, Ausztrália
Lakhely: New York, USA
Cipő: 39
Ruha: 36
Magasság: 175 cm

A kezdetek:

1985. április 20-án született Gunnedah kisvárosában, Ausztráliában. Szülei Therese és John Kerr. Japán, szibériai, török, filippínó és indiai ősöktől származik. Egy fiútestvére van, Matthew. Gyerekkorukban többnyire a nagyanyjuk farmján lovagoltak, vagy motorbicikli versenyeket rendeztek.

Karrier:

1997-ben jelentkezett és megnyerte a Dolly Magazin modellversenyét, és nem sokkal 14. születésnapja előtt Sidney-be repült a fotózásra. Nem volt zökkenőmentes a kezdet, a magazint sokan támadták Kerr fiatal kora, és főleg a fürdőruhás képek miatt. Ezeket - bár nem voltak kihívóak, és a magazin célközönségének a tinédzser lányok számítottak - a pedofíliához kapcsolták.

Miranda kedvét az ilyen incidensek sem tudták elvenni a modellkedéstől, a tanulás mellett tovább folytatta. Időközben nemcsak az egyre növekvő népszerűséggel, hanem az akkori barátja autóbaleset okozta halálával is meg kellett küzdenie.

Valamelyest felépülve a traumából, érettségi után aláírta szerződését a Chadwick Modellügynökséggel, és nemcsak Ausztráliában, hanem Japánban is sikereket tudhatott magáénak a Billabong, Tigerlily, Roxy és a One Teaspoon kampányai kapcsán, mielőtt New Yorkba költözött volna. A kifutók világában való csöppenésekor szerződést írt alá a Next Modellügynökséggel 2004 elején, és rögtön tele lett a határidőnaplója.

Divatmagazinok - Elle, Vogue, Harper's Bazaar - és nagy márkák kérték fel közös munkára. Olyan hirdetésekhez adta az arcát, mint a Levi's, L.A.M.B., Betsey Johnson, John Richmond, Blumarine, Roberto Cavalli és a Maybelline New York, majd csatlakozott a Victoria's Secret modelljeihez. Ez a döntése világszerte meghozta neki az igazi elismerést, és a szerződést a márka első ausztrál angyalaként írta alá. Kolleganői között említhetjük  Alessandra Amrbrosiot, Adriana Limat, Selita Ebanksot, Heidi Klumot.

Később az arca lett az Arden B. kaliforniai márkának, és a 2007-es tavaszi és nyári kampány után az őszire is felkérték Diego Uchitel fotós munkájához. Még ugyanabban az évben a Clinique Happy arcává vált.

Szerepelt Kanye West és Pharell Williams Number One című, valamint akkori barátja, Jay G Lyon Tamarama nevű bandájának Everything To Me videoklipjében is. Megjelent a How I Met Your Mother egy részében is Adriana Lima, Marisa Miller, Selita Ebanks és Heidi Klum társaságában.

Folyamatban lévő, Treasure Yourself című könyvéhez saját életéből merít ihletet, és nála már bevállt tanácsokkal próbálja segíteni a tinédzser lányokat.

A következő MacPhersonként emlegetik, és népszerűsége egyre csak nő az ausztráliai, európai és amerikai területeken. Ismertetőjelei a szája mellett lévő gödröcskék. A vele dolgozó kollégák és fotósok csak dícsérni tudják.

Jótékonysági munkái között említhető a Wildlife Warriors Worldwide és a Children International szervezetek támogatása.

Magánélet:

2003. közepén kezdett Adrian Camilleri pénzügyi brókerrel találkozgatni. Egy állami vizsgálat után bűnösnek találták ötrendbeli vétséggel tisztességtelen, csaló magatartása miatt. Kerr azonnal megszakította a kapcsolatot, és nem kívánt feljelentést tenni volt barátja ellen, bár még sokáig szenvedett a férfi félrevezető pénzügyi tanácsai miatt.

2005-ben az ausztrál Jay G Lyonnal kezdett randizni a Tamarama együttesből, és együtt éltek New Yorkban. 2007-ben szakítottak, miután napvilágra kerültek Kerr fotói Orlando Bloom színész társaságában. Lyon és Kerr állítólag miatta mentek szét, bár a modell hangoztatta, hogy csak barátok.

2007. végén Paris Hiltonnal való első veszekedése nemzetközi média figyelmet kapott; azt állította, az örökösnő ellopta az egyik együttesét percekkel egy divatshow, a Heatherette kezdése előtt. Innentől kezdve számos összetűzésük volt, ami közös barátaikat is válaszút elé állította.

Vallás:

Egy japán alfaját követi a buddhizmusnak, és hiszi, hogy felelősek vagyunk azért, hogy a világba békességet és harmóniát vigyünk. Minden reggel és este 20 percig meditál, valamint jógázik és spirituális könyveket olvas.

Hobbi:

jóga, meditálás


Kapcsolódó divathírek:

Miranda Kerr Miranda Kerr - Victoria's Secret Miranda Kerr - VS Miranda Kerr - VS Miranda Kerr Miranda Kerr

Kapcsolódó divattervezők

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli

divattervező
1940-11-15
Roberto Cavalli divattervező

Kapcsolódó kiadványok

olasz Elle - 2008. 06.

Elle

kiadvány
Elle kiadvány
Glamour - Rebecca Romijn

Glamour

kiadvány
Glamour kiadvány
Harper's Bazaar - 1966.

Harper's Bazaar

kiadvány
Harper's Bazaar kiadvány

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek