Milánói divathét

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2011. július 18., hétfő 18:00

Milánói divathét

2011 ősz/tél férfi divat

Ma (egy kicsit) fiús napot tartunk, íme egy kis ízelítő a milánói fashion week-ről!

Összeválogattunk nektek pár képet a Milánóban bemutatott 2011-2012 őszi/téli Gucci, Dolce and Gabbana, Versace és még pár tervező kollekciójából.

A Gucci most igazán letisztult vonalakat tervezett, ám ezzel együtt garantált a maximális luxus érzete. Színben domináns a szürke és a csokoládébarna, melynek minden árnyalata megtalálható a kollekcióban. Az anyagokból leginkább a bőrt, a kötött és a kevert textileket részesítették előnyben, melyek alapját adják a szezon nagyra szabott táskáinak is.

A Dolce & Gabbana tervezőpárosa Domenico és Stefano visszarepültek az időben egészen a 80-as évekig, és főképp szürkével kombinálták a vidám narancsot, a rózsaszínt, és más citrusok színeit, ezzel pompázó, nagyon fiatalos kollekciót kínálva a hideg télre. Szűk nadrágok, bomberdzsekik, fényes anyagok, vagyis bohémság és stíluskavalkád Mickey Mouse-al és a Coca Cola logójával fűszerezve.

A Versace kreációiban ötvözte az elegáns vonalakat a merész színekkel, mintákkal és a már-már futurisztikus megoldásokkal. Arisztokrata szabásvonalak, egyenes gallérok, és királyi színek adják vissza a házra jellemző drámaiságot.

Mindegyik divatház bőségesen alkalmazza a szőrmét, akár alapanyagként, akár csak merész kiegészítésnek szánva a kötött darabokhoz és az óriási - túlméretezett - kabátokhoz.


Ti melyik divatház kreációival bővítenétek ruhatáratokat?

Milánói divathét Milánói divathét

Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét Milánói divathét

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

gianco
2013. július 23., kedd   08:54   #1

NAGYON JO.
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek