Marisa Miller modell életrajza és fotói

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Marisa Miller
Marisa Miller
Marisa Miller - Victoria's Secret
Marisa Miller a Victoria's Secret kifutóján

Marisa Miller

Születési név: Marisa Bertetta
Születési dátum: 1978. augusztus 6., vasárnap
Születési hely: Santa Cruz, USA
Lakhely: Los Angeles, USA
Cipő: 34
Ruha: 39
Magasság: 173 cm

A kezdetek:

1978. augusztus 6-án született Santa Cruzban, Kaliforniában. 2 lánytestvére van. 16 éves korában látta meg két olasz ügynök egy kávézóban, és munkát ajánlották neki. Átgondolták édesanyjával, Kristával – aki szerint bármikor visszamehet tanulni, de nem mindig lesz lehetősége modellkedni - és pár hónapra rá már egy gépen ültek Olaszországba tartva.

Karrier:

Megjelentek a fotói a Perfect 10 magazin ’97 kiadásában, és bár a magazin által szervezett versenyen csak harmadik helyezést ért el, újra és újra beválasztották a következő számokba, majd szerepelt a ’98-as téli, a ’99-es augusztus/szeptemberi és a 2004-es őszi címlapokon.

Karrierje akkor kezdődött, és indult el az amatőr modellből szupermodellé válás útján, mikor Mario Testino divatfotós szörfözés közben készített róla pár felvételt 2001-ben.

Munkát ajánlott neki, és nem sokra rá már a Victoria’s Secretnek és a Sports Illustrated Swimsuit Issuenak dolgozott, valamint a magazin minden számában megjelent, 2002-től kezdve. A 2004-es és 2005-ös évben a testfestés mellékletét erősítette. 2007-ben, Raphael Mazzucco fotója egyike a magazin legnépszerűbb képeinek; Marisa iPod bikinit visel.

Megjelent még a Shape, Fitness, Amica, Marie Claire, Cosmopolitan, Esquire kiadványokban, és szerepelt a 2004-es Betsey Johnson és a 2006-os Michael Kors bemutatón. Többek között Tommy Hilfiger, Nordstorm és Calzedonia kampányokban tűnt fel. 

2004-ben a Manhunt, Amerika legragyogóbb férfi modell kereső műsorában bíráskodott. Abban az évben a Puddle of Mudd Spin You Around videoklipjében volt látható.

2007-ben Heidi Klummal forgatta le első tévéreklámját a VS számára. Az HBO Entourage című műsorában, a The Shot valóságshowban és a How I Met Your Mother sorozat The Yips epizódjában is szerepet kapott.

2007. december 4-én debütált a VS divatbemutatóján.

Magánélet:

Jim Millerrel 2000-ben kötött házasságot, de két év múlva szétköltöztek, és nem sokkal később el is váltak. 2006. április 16-án Griffin Guess producerrel esküdtek meg.

Hobbi:

főzés, szörfözés, röplabda, foci


Kapcsolódó divathírek:

Marisa Miller Marisa Miller - Victoria's Secret Marisa Miller - VS katalógus Marisa Miller - Sport's Illustrated Marisa Miller - Sport's Illustrated Marisa Miller - IPod Marisa Miller Marisa Miller - Fitness címlap Marisa Miller

Kapcsolódó kiadványok

ausztrál Cosmopolitan - Gisele Bundchen

Cosmopolitan

kiadvány
Cosmopolitan kiadvány
Marie Claire - 2007. július, spanyol verzió, Milla Jovovich

Marie Claire

kiadvány
Marie Claire kiadvány

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2022 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek