Képek a London Fashion Week bemutatókról

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. február 25., szerda 06:00

Képek a London Fashion Week bemutatókról

GILES és ERDEM kollekciók

Mindkét kollekciót nagyon szerettük. Nem megszokott, kockázatos darabokat mutattak be - valószínűleg csak a bátrabbak fogják viselni azokat, és ők is átalakítva. 2009/10. ősz-tél.

Giles Deacon február 23-án vonultatta fel kreációit. A sort Rachel Williams nyolcvanas évekbeli szupermodell nyitotta a showra leginkább jellemző színben; szürkében. Meghökkentőek voltak az anyagok (aranybarna színű merev, bőr szoknya), a díszítések (tüskék, szőrmés ujjak) és a kiegészítők (széles kalapok, fényes csizmák).

Szeretjük a szürkét. Nagyon tetszenek a kabátok, főleg a szőrmés poncsószerű, azt egyenesen imádjuk. A szoknyák, a platform csizmák, a ruhák a mi tetszésünket elnyerték, egy-egy bátrabb napon viselnénk a darabokat. A tüskés estélyit is felvehetné egy híresség valamilyen nagyobb eseményre - hírverésnek remek, minden újság erről cikkezne.

Erdem szintén 23-ai bemutatója csordulting volt színnel, virággal, jókedvvel. A fekete harisnya és mindenféle színű platform félcsizma volt állandó, amit egyébként nagyon szerettünk.  A kisruhák szoknyájának volumene remek ötlet volt. A modellek piros rúzzsal, felkötött hajjal léptek kifutóra, így még jobban érvényesültek a kreációk.

Képek a London Fashion Week Giles bemutatójáról Giles - Rachel Williams nyitja a bemutatót

Képek a London Fashion Week Giles bemutatójáról Giles - Rachel Williams nyitja a bemutatót Képek a London Fashion Week Erdem bemutatójáról

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek