Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. március 9., hétfő 12:00

Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs

Fashion Week

A március hetedikei Loewe kollekció minden darabját imádtuk. Stuart Vevers főleg sötét színekkel dolgozott, amit csak néha tört meg egy-egy citrom-, illetve narancssárga kreáció.

Debütáló showjának megadta a módját - fehér kabátos pincérek hordtak körbe pezsgőt és eperlevet, hogy a vendégek azzal öblítsék a partyfalatakákat. Asztalnál ültek, úgy nézhették végig a Paris's Ecole de Medecine halljában megrendezett bemutatót.

A bőr termékeiről híres, az LVMH csoporthoz tartozó spanyol Loewe cég jó úton halad afelé, hogy ne csak kiegészítőiről és kabátjairól legyen híres, hanem egyéb ruhadarabjaikat is szívesen vásárolják.

A hátrafésült frizurájú modellek gyönyörűen megtervezett, változatos lábbelikben és táskákkal vonultak fel, a bőrkabátok, -ruhák, -nadrágok modernek, szerethetőek, puhák. Nem vagyunk a bőrruhák hívei, de ezeket szívesen viselnénk, az összeállítások jó ízlésre, kreativitásra vallanak. A horgolt anyagokat ötletesen párosított a bőrdarabokkal, nincs oda nem illő kiegészítő, díszítés.

A szőrmés megoldásokat is szerettük, kár, hogy nem műszőrmével dolgoztak, a felhasznált rókákért fáj a szívünk. A mai technikákkal ugyanilyen minőségben tudnak előállítani szőrt, nem értjük, miért kell igazit használni.

Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs

Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs Loewe 2009/10. ősz/tél - Párizs

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

fashiooon
2009. március 9., hétfő   20:19   #1

kár, hogy igazi szőrméből készült bundák és táskák :(
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek