Jil Sander - A világ legdrágább papírzacskója

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
A világ legdrágább papírzacskója - Jil Sander £185
A világ legdrágább papírzacskója - Jil Sander £185
Vasari bőr táska - Jil Sander £ 500
Vasari bőr táska - Jil Sander £ 500

A legújabb divatkiegészítő, ami kiüti a biztosítékot

Jil Sander - papírzacskó 185 fontért

Ismét a sajtó háborgásától hangos az online divatvilág, hiszen egy újabb luxus semmiség borzolja a kedélyeket.

Jil Sander, Vasari névre keresztelt papírzacskója 185 fontért kering a neten. Természetesen nem egy egyszerű uzsonnás pakkról van szó, ugyanis ez a darab ízig-vérig igazi papírból készült, még egy különleges borítást is kapott, ami rendkívül időtállóvá varázsolja. Persze nem ezek a különleges tulajdonságok emelik égbe ezt a földi tüneményt, hanem a zacskó két oldalán díszelgő igényes barna varrás, az aranyszínű bevonattal ellátott szellőzőnyílások és az elején található Jil Sander logó. Így már mindjárt más, ugye? 

 

 

Egyébként nagyon kelendő a kis aranyos, ugyanis az LN-CC online shopjából 3 hét alatt elfogyott az összes közepes méretű termék. Kis méretet 175 fontért még lehet kapni. Azoknak sem kell szomorkodniuk, akiknek a koncepció maga tetszik, csak az anyag nem jön be, hiszen a tervező megalkotta az uzsonnás tasakok keresztapáját, a bőrből készült, fekete változatot, ami 500 fontért kelleti magát. A kiegészítő-csodákkal már tavaly találkozhattak a rajongók, mert szerepet kaptak a tervező 2012/2013-as őszi/téli kollekciójában.

 


A világ legdrágább papírzacskója - Jil Sander £185 Vasari bőr táska - Jil Sander £ 500 Jil Sander 2012/2013 őszi/téli kollekció Jil Sander

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Töklámpás készítése

Töklámpás készítés

Tökfaragás Halloweenra

Bár Magyarországon nem vált ünneppé a Halloween, de a vigyorgó töklámpások szinte mindenki számára különleges hangulatot sugároznak. Ha eddig nem faragtál tökfejet, de most kedvet kaptál, akkor íme egy útmutató hogyan láss hozzá!

Louis Vuitton gofrisütő

Louis Vuitton gofrisütő

Mintás gofri divatfüggőknek

A Louis Vuitton fanatikusoknak biztosan lenyűgöző látványt nyújt az amerikai designer, Andrew Lewicki masinája, ami a francia luxusmárka védjegyét égeti a gofrira.

Miniatűr testrész ékszerek

Miniatűr testrész ékszerek

Percy Lau

A Londonban alkotó designer, Percy Lau remekművei apró, élethű testrészek, melyeket ékszerként hordhatunk. Kis fülecske, száj, orr és egy férfi nemiszerv is szerepel a repeortárban.

Givenchy Rottweiler

Givenchy Rottweiler

Megnyerőek vagy sem?

Givenchy tavalyi férfi kollekciójának darabjain tűntek fel először a nem éppen bájos képet vágó rottweilerek.

Viselnéd az esküvődön?

Viselnéd az esküvődön?

Legújabb őrület az Ugg-tól

Nem titok, hogy a mai menyasszonyok többsége nem rajong a hagyományos esküvői ceremóniákért, és egyre többen próbálják valamilyen új és szokatlan dologgal emlékezetessé tenni a nagy napot.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek