Le a szilikonpánttal!

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Le a szilikonpánttal!
Felejtsd el a szilikonpántot!
Le a szilikonpánttal!
2012. július 23., hétfő 09:10

Le a szilikonpánttal!

Nyáron mindannyiunk kedvenc viselete a váll nélküli ruha vagy felsőrész. Ilyenkor a legjobb megoldás olyan melltartót választani, ami egyáltalán nem látszik ki a ruha alól. Ez igaz a szilikonpántra is!

A szilikonpánt ugyanis a TOP 10 stílusbaki lista legelején áll. Nem nőies és nem esztétikus viselet. A szilikonpánt lényege ugyanis pont az lenne, amit nem valósít meg: nem szabad látszódnia. Ennek ellenére nagyon is látszódik. A bőrön még messziről is megcsillan, belevág a vállba, melegebb napokon az is látszik, ha alatta benedvesedik a bőr. Teljesen hazavágja az összképet. Egy pillanat alatt kiábrándít és még nem is higiénikus.

Az sem megoldás ha a szilikonpánt helyett a pántos melltartót viseljük, és a spagettipántos pólónk vagy a ruhánk alól kivillan a melltartó pántja. Ez tolakodó, sokszor még közönségesnek is nevezhető, és a hétköznapi életben egy pillanat alatt átalakíthatja a rólunk kialakított kellemes képet.

A megoldás a pánt nélküli melltartó. Minden mellméretre, minden igényt kielégítő darabokat lehet találni. A pántos társaikhoz hasonlóan ugyanúgy szolgáltatják a pushup hatást a kisebb mellű hölgyeknek és a bombabiztos tartást a dúskeblű hölgyek részére.

Mivel pánt nélküli melltartóknál a pánt tartó szerepe megszűnik, ezért a melltartó kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy alul és oldalt megfelelő alá- és oldaltámasztást biztosítson.

 

YURKOV FASHION LOUNGE
www.yurkov.hu
Facebook: yurkovfashionlounge

1051 Budapest
Hercegprímás utca 19.
Időpont egyeztetés:
Kovács Orsolya – Image Coach / +3630 9148 925


Kapcsolódó cikkek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek