Kate Middleton orra a befutó

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2013. január 3., csütörtök 10:19

Kate Middleton orra a befutó

A sebészeti kifutókon

Kate Middleton orra a plasztikai sebészet legújabb üdvöskéje. Természetesen nem Kate kisasszony feküdt kés alá, viszont őt érte az a megtiszteltetés, hogy arca és vonásai a legkeresettebb ideált testesítik meg valamennyi brit sebészeti klinikán.

Tény, hogy vannak emberek, akik úgy szeretnének kinézni, mint ő, ezért olyan ruhát és cipőt vásárolnak, mint amilyenben ő pompázik vagy éppen ugyanolyan fenséges frizurát csináltatnak maguknak, amilyet a királyi udvari legújabb gyémántja hord. Azonban azt gondoltátok volna, hogy olyan szépészeti potenciál rejtőzik benne, ami arra késztet embereket, hogy a hercegnő vonásait lássák viszont a tükörben?

Az Egyesült Királyság egyik legnevesebb plasztikai beavatkozásokat végző vállalatának szóvivője azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy egyre inkább nő az olyan igények száma, melyek múzsáját épp valamelyik híresség vonásai keltették életre. "Az emberek olyan sztárokra szeretnének hasonlítani, akikből árad a visszafogott, természetes szépség."

A hercegnő, akárcsak a mesében, tökéletesen beleillik ebbe a képbe, hiszen 2012-ben megszavazták a legtermészetesebb brit szépségnek.

A szépség világában is kétélű fegyverként hat az inspiráció, van aki él vele és van aki visszaél vele. Az utóbbiak tábora népesebb, ennek köszönhetően tehát egyre több KM orral találkozhatunk majd, melyek valószínű, hogy a "legtermészetesebb" összehatást keltik majd valamennyi élő és egyedi vonásokkal megáldott arcon.

Kate Middleton

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2023 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek