Heidi a Vogue magazinban

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. május 12., kedd 07:30

Heidi a Vogue magazinban

2009. június

A német Vogue egész júniusi számát a szupermodellnek szentelték.

Azon kívül, hogy a címlapon Heidi Klum látható, a belső oldalakon is csak őt fotózták. Bár nem biztos, hogy elég kisugárzása és tehetsége van ahhoz, hogy egyedül elvigyen egy egész magazin, azért jó látni, hogy a német Vogue nem felejtkezik meg a német születésű modellről.

Heidi inkább televíziós műsorokból és reklámokból, valamint a Victoria's Secret divatbemutatóiról lehet ismerős, nem pedig a kifutóról. Néhány tervező számba sem veszi, hiszen divatmodellnek inkább - többek között - Jourdan Dunn, Chanel Iman és Mihalik Enikő számít.

Alexi Lubomirski, Paola Kudacki, Claudia Knoepfel, Stefan Indlekofer és Francesco Carrozzini fotózták, más-más címeket adva a hozzájuk tartozó fotósorozatnak. A végeredmény alapján úgy tűnik, a modell remekül teljesített - kíváncsian várjuk a további képeket.

Heidi a Vogue magazinban Vogue - Desire me by Alexi Lubomirski
Kapcsolódó divathírek:

Heidi a Vogue magazinban Vogue - Desire me by Alexi Lubomirski Valentino couture - 2009. tavasz/nyár Vogue - Desire me by Alexi Lubomirski Victoria Beckham Collection 2009/10. ősz/tél L.A. Confidential by Paola Kudacki Valentino couture - 2009. tavasz/nyár L.A. Confidential by Paola Kudacki Balmain - 2009/10. ősz/tél Rodeo Drive by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Rodeo Drive by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Heidi by Francesco Carrozzini Heidi by Francesco Carrozzini

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

zsmtt
2009. május 13., szerda   12:24   #4

Ahhh, én sosem szerettem őt, mert nem bírom a 'sztármodelleket'...ők nem is igazi modellek, lehetnének akár énekesek, akár színésznők.....az igazi modell pl. Kate Moss, Jourdan Dunn, stb.
Válasz erre


fashiooon
2009. május 13., szerda   12:21   #3

A három gyerekről nem is beszélve, azért a VS divatbemutatóin sem úgy néz ki, mint a többi modell..........
Válasz erre


runwayrose
2009. május 12., kedd   20:16   #2

az ötödik kép elég jóó, bár inkább a ruhának és cipőnek köszönhetően. szeritnem heidi már nem valami nagy durranás =/ túlságosan látszik a kora ...
Válasz erre


Guti
2009. május 12., kedd   08:27   #1

kíváncsi vagyok h csinálják ezeket a képeket...
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek