Grammy 2009. 51st Grammy Awards Los Angeles

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Kim Kardashian - Toni Maticevski 2009. tavasz
Kim Kardashian - Toni Maticevski 2009. tavasz
Toni Maticevski 2009. tavasz
Toni Maticevski 2009. tavasz

Grammy 2009.

51st Grammy Awards

Az 1958-ban alapított díj eredeti elnevezése Gramophone Awards volt. Azért született, hogy kiemelkedő művészek kapjanak elismerést a National Academy of Recording Arts and Sciences of the United States egyesülettől. Az Akadémia jelenlegi elnöke Neil Portnow. Összesen 110 kategóriában díjaznak.

Az 51. Grammy díjátadóra sok énekesnő és celeb gyönyörű ruhát választott, ami remekült állt rajtuk. Szerencsére főként koktélruhák mellett döntöttek, az estélyi öltözékek kicsit soknak hatottak volna egy ilyen eseményen. Véleményünk szerint a legjobban öltözöttek listája:


Kapcsolódó divathírek:

Kim Kardashian - Toni Maticevski 2009. tavasz Toni Maticevski 2009. tavasz Jennifer Hudson - RM by Roland Mouret RM by Roland Mouret 2009. Roland Mouret a Net-a-porter.com weboldalon - 2295 dollárért Grammy 2009. Rachel Roy - 2009. tavasz-nyár Katy Perry - Basil Soda 2009. tavasz-nyár Basil Soda 2009. tavasz-nyár

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hermès Leather Forever kiállítás - London

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Camilla Belle - Art of Elysium

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek