London Fashion Week - Giles 2013 tavasz/nyár

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. szeptember 18., kedd 20:17

Le a kalappal Giles előtt

London Fashion Week

Nem semmi kollekcióval érkezett a londoni divathétre Giles Deacon. A képek átnézése közben tátva maradt a szánk.

Teljesen hatalmába kerített az extravagáns stílus, a meseszerű ruhaköltemények forgataga, a drámai kifejezésmód, és az újszerű megközelítse a szépnek.

Az izgalmas bemutató főszereplői a lézervágott ruhák, a pegazus mintával díszített outfitek, a fekete-fehér kombinációk és a mintás darabok voltak, de a szívünk csücske díjat a szivárványszínekben pompázó, kristályokkal kirakott ruhák nyerték. Az alkotások a törött üvegtábla illúzióját keltik, megspékelve a textil-pókhálón szikrázó, szilánkokat idéző dekorációval.

A tervezőnek sikerült olyan ötletes show-val előrukkolnia, ami egy percre sem hagyta lankadni a figyelmet. Ennek ékes bizonyítékát képzik azok a túlméretezett, széles karimájú, selyem kalapkreációk, amelyek party-paróka szerű díszítéssel ötvözve csaltak mosolyt az arcunkra.

Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week
Kapcsolódó divathírek:

Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week Giles 2013 Spring/Summer - London Fashion Week

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek